Arabalar için tasarlanan Android Auto güncellendi - Haberler - indir.com

Arabalar için tasarlanan Android Auto güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 12:08:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın araçlar için geliştirilmiş olan multimedya sistemlerinde dahil olan uygulama Android Auto güncellendi. Güncelleme ile beraber yazı stilleri daha okunabilir bir hal alırken, yeni arayüz ve birçok yenilik de güncelleme ile beraber sunuldu. Google, Android işletim sistemi ile çok geniş bir ekosisteme hitap ediyor. Sadece telefonlar değil televizyonlar, tabletler ve otomobiller gibi birçok alanda Android işletim sistemini görüyoruz. Google’ın otomobiller için multimedya sistemi olan Android Auto ise yeni bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Google tarafından Mayıs ayında Android Auto için güncelleme geleceği ve yeni bir arayüze sahip olacağı ifade edilmişti. Gelin şimdi güncelleme neler sunuyor bakalım.

Android Auto Güncellendi, Yeni Özellikler Geldi

Android Cihazlarda PUBG Mobil Gereksinimleri Nelerdir?Android Cihazlarda PUBG Mobil Gereksinimleri Nelerdir?

Bazı kullanıcılar tarafından Android Auto’nun yeni sürümünü Haziran ayından beri kullanmaya başladıkları ifade edildi. Google ise bu durumu yalanlamıştı. Reddit kullanıcıları tarafından gelen yeni bilgilere göre Android Auto’nun yeni sürümü birkaç kullanıcı tarafından kullanılmaya başlanmış durumda. Yeni ve son sürüm v4.5.5928 olarak adlandırılırken, daha okunabilir yazı tipleri ve koyu renkler sisteme hakim oluyor. Ayrıca yeni bir gezinti çubuğu ile beraber yeni bildirim merkezi gibi birçok yenilikte yer alıyor. Android Auto, şuan için tüm kullanıcılara sunulmuş değil. Ancak bazı bu sürümü kullanan kullanıcılar bağlantı sorunları yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Android Auto, Google Play Store’da yer alırken, sizlerde son sürümü güncelleyerek Android Auto v4.5.5928 sürümünü deneyimleyebilirsiniz.  


Yandex nöbetçi eczaneleri de gösterecek!Yandex nöbetçi eczaneleri de gösterecek!
Nintendo Switch'e android entegre edildiNintendo Switch'e android entegre edildi

PAYLAŞ