Araba Yarışı Oyunu World of Speed, PC'ye Geliyor - Haberler - indir.com

Araba Yarışı Oyunu World of Speed, PC'ye Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

PC platformuna özel olarak duyurulan ve arcade tarzda geliştirilen araba simülasyon oyunu World of Speed, hızlı oynanış temellerine dayalı olarak 'MMO-Yarış' türünde bir araba yarışı oyunu olarak tanımlanıyor.

Araba yarışı oyunlarından olan Project Car ile Need for Speed: Shift'ten tanıdığımız Slightly Mad Studio tarafından geliştirmesi devam eden World of Speed, daha önceki oyunların aksine arcade tarzda geliştirilmekle beraber hızlı oynanış temellerine dayalı olarak karşımıza çıkıyor. Oynamasının ücretsiz olacağı oyun AAA seviyedeki bir bütçe ile geliştirilmekte. 

Bugün itibari ile duyurusu yapılan World of Speed için ekip, oyuncuları ilk etapta Londra ile San Francisco gibi gerçek mekanlara götüreceği gibi kapalı BETA sürümünün bahar döneminde yayınlanacağı bilgisini aldığımız oyunu denemek isteyenler buraya tıklayarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Son derece heyecan ve adrenalin dolu bir oynanış sunacağına garanti gözü ile baktığımız World of Speed oyununun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




World of Speed Tanıtım Videosu


PAYLAŞ