Araba Yarışı Oyunu: Table Top Racing - Haberler - indir.com

Araba Yarışı Oyunu: Table Top Racing

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz Aralık ayında iOS platformu için yayınlanan ve oldukça beğeni toplayan araba yarışı oyunu Table Top Racing, Android cihaz sahibi oyun severler için Google Play mağazasında yayınlandı.

Oyun geliştiricisi PlayRise Digital tarafından ilk olarak App Store'da yayınlanan oyun yayınlandığı günden bu yana 10 milyonun üzerinde indirilerek popülerlik kazanmış durumda. Android versiyonunun 24 Ocak 2014 tarihinde yayınlanacağını duyuran geliştirici, oyunu bekleyenlere bir sürpriz yaparak beklenen zamandan önce Table Top Racing'i Android platformunda yayınladı.

Minik yarış arabaları ile yarış pistlerinde gerçek bir araba yarışı heyecanını yaşatmayı amaçlayan oyunda kaliteli grafikler ve başarılı sürüş dinamiklerinin yanı sıra mükemmel oyun için müzikleriyle sesleri dikkat çekmektedir. Yükseltilebilir 17 arabanın yer aldığı oyunda ayrıca 8 farklı pist, 4 şampiyona, 6 oyun modu, 9 güç yükseltme paketi ve 30'un üzerinde etkinlikte oyuncuları bekliyor. Ayrıca Google Play oyun servisleri desteğinin de bulunduğu oyunda oyuncular kayıt dosyalarını bulut sunuculara aktarabiliyorlar.

Hem Android hem de iOS platformunda oynanabilen Table Top Racing, tamamen ücretsiz olarak indirilebilir olmasının yanında oyun içi satın alma yolu ile reklamların kapatılması, ekstra araçların satın alınması ve yükseltme işlemlerinin daha hızlı yapılabilmesini sağlamaktadır.

Son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir araba yarışı deneyimi yaşayabileceğiniz Table Top Racing oyununun Android ve iOS sürümlerini sitemizden ücretsiz olarak indirebilir ve oyun için üretici tarafından yayınlanmış olan Table Top Racing Tanıtım Videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Table Top Racing Tanıtım Videosu


PAYLAŞ