Araba Yarışı Oyunu Model Auto Racing (Video) - Haberler - indir.com

Araba Yarışı Oyunu Model Auto Racing (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uzaktan kumandalı arabaları yöneterek özel olarak tasarlanmış yarış pistlerinde birinci olmak için mücadele edeceğiniz Model Auto Racing oyununu, iOS sistemine sahip telefon ya da tabletinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Mobil oyun geliştiricisi Sunlaris Entertainment tarafından ortaya çıkarılan ve klasik araba yarışı oyunlarından farklı olarak uzaktan kumandalı arabalar ile farklı bir yarış oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Model Auto Racing'de özel yarış pistlerinde yarışarak bitiş çizgisini birincilikler geçmeye çalışmalısınız. Devasa boyuttaki kaliteli grafikleriyle son derece eğlenceli oynanabilirlik sunan oyunda ayrıca gerçekçi fizik motoru sayesinde engebeli pistlerde ve rampalarda hızlı bir sürüş tecrübesi de kazanabilirsiniz.

Model Auto Racing

Toplamda 48 farklı yarış etkinliğine katılabileceğiniz oyunda bulunan çoklu oyuncu modu sayesinde diğer oyuncular ile yarışarak kıyasıya bir rekabete girişebilir, dünya çapındaki başarı sıralamasına adınızı yazdırabilirsiniz.

Son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir araba yarışı deneyimi yaşayacak olan Model Auto Racing'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Model Auto Racing Oyun Videosu


PAYLAŞ