Araba Yarışı Oyunu DrawRace 2 (Video) - Haberler - indir.com

Araba Yarışı Oyunu DrawRace 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Klasik yarış oyunlarından farklı olarak çizdiğiniz yol üzerinde yöneteceğiniz yarış arabanızla ilerleyeceğiniz DrawRace 2, oldukça eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.

Kuş bakışı kamera görüntüsü ile yarış arabanızı yönetebileceğiniz oyunda, aracınızın gideceği yolu mobil cihazınızın dokunmatik ekranı üzerinde parmak hareketlerini ile çizeceğiz yola göre yönlendirebiliyorsunuz. Çizim hızınıza göre aracınızın da hızını belirleyeceğiniz oyunda her başarılı olduğunuz yarış sonrası yeni arabaların ve yeni yarış pistlerinin de kilidini açtırabilirsiniz.

DrawRace 2

Gerçekçi fizik hesaplamaları ve arabalara özel dinamiklerin hakim olduğu yapımda 180'in üzerinde özel görevde yer alabilir, farklı tipteki yarış arabalarından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir, devasa tek kişilik senaryo modunda ya da arkadaşlarınız ile çoklu oyun modunda yarışabileceğiniz gibi özel olarak tasarlanmış turbo tuşu sayesinde arabanızın hız sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Son derece eğlenceli bir yarış oyunu deneyimi yaşayacağınız DrawRace 2'yi Android ve iOS cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabileceğiniz gibi oyun için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




DrawRace 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ