Araba Tamir Oyunu Car Mechanic Simulator 2014 (Video) - Haberler - indir.com

Araba Tamir Oyunu Car Mechanic Simulator 2014 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Özellikle araba meraklısı mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Car Mechanic Simulator 2014, kendi tamir dükkanınızı kurarak gelen müşterilere hizmet edeceğiniz oldukça eğlenceli bir araba tamiri simülasyon oyunudur.

Ücretsiz olarak mobil uygulama mağazalarından indirilebilen oyun başlangıcında kendinize ait bir tamir dükkanı kurarak gelen müşterilerin arızalı arabalarını tamir etmeye çalışacaksınız.

Car Mechanic Simulator 2014 Mobile

Oldukça tatmin edici görsel tasarıma sahip olan oyunda kimi zaman araba parçalarını sökecek kimi zaman ise tamir ettiğiniz arabaları test sürüşüne çıkararak arızayı tamir edip edemediğinizi kontrol edebileceksiniz.

Yaptığınız işin kalitesine göre puan kazanmak ve müşteri çekmek için çaba göstereceğiniz oyunda 8 farklı araba türü, 120'nin üzerinde araba parçası ve sizi bekleyen özel görevlerin yanı sıra elde ettiğiniz başarılar için çeşitli ödüller yer alıyor.

Car Mechanic Simulator 2014 Mobile

Oyun içi satın alma yoluyla dükkanınız için gerekli olan alet ve malzemelere de sahip olabileceğiniz oyunda ikinci el yedek parça satarak da para kazanabilirsiniz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Car Mechanic Simulator 2014'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Car Mechanic Simulator 2014 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ