Apple'ın Yeni Ürünleri, iOS 12.2 Kodlarında Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Apple'ın Yeni Ürünleri, iOS 12.2 Kodlarında Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-27 15:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyanın en değerli şirketlerinden birisi olan Apple, kısa bir süre öncesinde iOS işletim sisteminin 12.1.3 güncellemesini indirilebilir yapmıştı. Firma daha sonrasında iOS'un 12.2 sürümünün testlerine başladığını belirtti. Bu sürüm içerisinde bulunan yeni ürünler, işletim sisteminin kodlarında ortaya çıktı. İşte detaylar!

Apple sürücüsüz otomobil teknolojisinde, duraklama dönemine mi geçiyor?

Apple'a Almanya'da yasak!Apple'a Almanya'da yasak!

Apple'ın Yeni Ürünleri, iOS 12.2 Kodlarında Ortaya Çıktı

Daha önce ortaya çıkan bazı bilgilere bakıldığında Apple, iPad Mini veya iPad Mini 5, 2019 yılının ilk çeyreğinde lanse ediliyor. 2015 yılından bu yana güncellemeyen şirket, iPad Mini'nin yeni versiyonunu çıkarıyor. Bu bilgide iOS'un yeni sürümü olacak olan 12.2 kodlarında görülüyor. Hem WiFi hem de SIM takılabilen versiyonun olduğu söylenen tablet, standart bir güncelleme alabilir. Güçlü işlemci ve düşük maliyetli LCD ekran ile beraber geleceği düşünülen tablet, iOS 12.2 ile kesinleşen iPad Pro modelleri gibi Face ID parmak izi sensörüne sahip olmayacak. Tablette onun yerine Touch ID parmak izi sensörü yer alabilir. Ayrıca bu modelin tasarımda da değişiklik olmayacağı görülüyor. iPod9 kod adı ile görülen yeni iPod Touch, 7. jenerasyon iPod Touch olduğu söyleniyor.

Yeni iPod Touch modelinin 7 inçlik bir ekrana sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Gücünü 7 nm A12 Bionic veya A13 Bionic işlemcisinden alacağı düşünülen bu modelde, ilginç bir şekilde Face ID veya Touch ID yer almayacak. Bu ürünün özellikle oyun odaklı hazırlandığı söyleniyor. Bildiğiniz üzere bilgisayarların dışında mobil oyun sektörü 2018 yılında oldukça hareketli geçti. Özellikle PUBG ve Fortnite gibi oyun sektörüne damga vuran oyunların mobil kısma gelmesi ile hem kullanıcıların hem de şirketlerin gözü güçlü telefonlara döndü. Hatta birçok şirket oyunlara özel telefonları piyasaya sundu. 

Konuya dönecek olursak yeni iPad uygun bir fiyatta gelecek. Bu ürün eski 9.7 inçlik iPad modelinin yenilecek versiyonu olacak. Firma 2019 için 6.5 inçlik OLED ekranlı iPhone XI Max, 5,8 inç OLED ekrana sahip iPhone XI ve 6,1 inçlik OLED ekrana sahip iPhone XR üzerinde çalıştığı bilgileri de gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde DinleyebileceksinizMusish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz
Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar ÇalıştıracakApple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak
Apple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı BaşardıApple 12. Kere Dünyanın En Beğenilen Markası Olmayı Başardı

PAYLAŞ