Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei - Haberler - indir.com

Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 21:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın bu sene tanıtacağı beklenen yeni akıllı telefonu iPhone XI ile alakalı olarak kimse pek bir şey bilmiyor. Fakat firmanın yakın kaynaklardan gelen sızıntılar yeni cihazla ilgili ufakta olsa ipucu veriyor. Aynı zamanda iPhone XI'in tasarımı internete sızdırılırken, arka yüz tasarımı tıpkı rakibi olan Huawei'nin Mate 20 Pro telefonuna benziyor. 

iPhone XI ile ilgili dedikodular 2018 yılında başlamıştı bile. Daha o zamanlarda bile teknik bilgisi hakkında kimsenin bir bilgisi yokken, cihaza ait konsept görüntülerin bugünden internet ortamına düştüğünü ifade edebilirim. Akıllı telefonların görsellerini sızıntı yolu ile gündeme getirmesi ile bilinen OnLeaks, platformunda paylaşılan görüntülerde yeni nesil iPhone'ların arka tasarımında 3  adet kamera bulundurduğunu ispatlamış oluyor. 

En değerli şirket Apple değil, Microsoft olduEn değerli şirket Apple değil, Microsoft oldu

Apple, iPhone üretimini bir kez daha azaltıyor

İlerleyen dönemlerde piyasada 3 kamaralı telefon sayısı çoğalacak

Paylaşımda yer alan görselde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise cihazın, Jet Black rengine sahip olduğunu görüyoruz. Artık günümüzde 2 kameranın standart olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu anlamda 3 adet kameraya sahip olan cihazların adedi her geçen gün giderek artmaya devam ediyor. Bu durum bakalım daha nereye kadar böyle devam edecek. Hal böyle olursa ilerleyen dönemlerde karşımıza 4 veya 5 kamerası olan cihazlar ile karşı karşıya kalacağız. Gerçi Samsung Galaxy A9 cihazın 4 kamera özelliği var. Bu özelliği ile de dünyanın ilk 4 kameralı telefonu olma özelliğini taşıyor. Nokia ise 5 adet kamerası olan cihazını tanıtmak için gün sayıyor. 

 


Apple ve Samsung üst sınıf telefon zirveyi bırakmıyorApple ve Samsung üst sınıf telefon zirveyi bırakmıyor
Apple iPhone'ların Fazla Pahalı Olduğunu Kabul EttiApple iPhone'ların Fazla Pahalı Olduğunu Kabul Etti
Apple Akıllı Saat Pazarını KaybedebilirApple Akıllı Saat Pazarını Kaybedebilir

PAYLAŞ