Apple'ın yeni reklam filmleri Pixar filmlerine çok benziyor - Haberler - indir.com

Apple'ın yeni reklam filmleri Pixar filmlerine çok benziyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 09:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple yıl sonu tatil dönemi için hazırladığı reklamları hepimiz biliyoruz. Normale göre çok daha uzun tutulan bu reklamlar insanların duygularını harekete geçirmeyi amaçlıyor. Bu yılki reklamları ise Pixar filmlerine oldukça benziyor.

Apple'ın yeni reklam filmleri Pixar filmlerine çok benziyor

Bu yıl da Apple reklamları ile tüketicilere mesaj vermeye ve insanların duygularını hareketlendirmeyi amaçlıyor. Ancak bunu bu sene biraz daha farklı bir yolla yapacak. Apple, bu yılın reklamlarını animasyon şeklinde yapmayı tercih etti. Bu reklamlar klasik Apple reklamından daha çok Disney Pixar filmlerine benziyor. Şirket, kişiselleştirilmiş çıkartmaların yapıştırıldığı MacBook Pro'dan başka ürün yerleştirmesi yapmamış. Bu bilgisayar da iki buçuk dakikalık filmde az bir şekilde gözüküyor.

Spotify'dan beklenen Apple Watch HaberiSpotify'dan beklenen Apple Watch Haberi

"Share Your Gift" adlı reklamın amacı Apple'ın MacBook serisini göstermek değil, yılın bu zamanında içimizde bulunan yeteneği  arkadaşlarımız ve ailelerimiz ile paylaşmamızı sağlamak. Uzun reklam bu açıdan biraz daha manevi kısmımıza değiniyor. Apple bu olayı gayet iyi başarıyor. Apple'ın Pixar filmlerine benzeyen reklamını aşağıdan görebilirsiniz. Gerçekten de bu işi oldukça iyi başarmış. İşte Apple'ın "Share Your Gifts" reklamı:




Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile AnlaştıApple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı
Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!
Apple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları SunuyorApple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları Sunuyor

PAYLAŞ