Apple'ın Yeni Kablosuz Şarj Patenti Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Apple'ın Yeni Kablosuz Şarj Patenti Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 08:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ortaya çıkan yeni patent görselleri Apple’ın yeni bir kablosuz şarj cihazını ortaya çıkartıyor. Şirketin bir süre önce tanıtılması beklenilen AirPower kablosuz şarj istasyonu bir türlü tanıtılmamıştı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayı ile beraber kablosuz şarj standının gelmesi beklenmiş ancak sadece iPhone X ve iPhone 8 serisi modelleri tanıtılmıştı. Ancak modeller kablosuz şarj desteği ile gelmiş ve başka markaların şarj cihazları ile şarj edilebilir yapıda bulunuyorlardı. Çoklu şarj desteğine sahip Apple AirPower standı için ise minik bir lansman yapılmıştı. Etkinlik kapsamında AirPower’ın tüm detaylarından bahsedilmiş ancak aradan bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen henüz ürün piyasaya sürülmemişti. Bir süre sonra ise Apple resmi sitesi üzerinden AirPower’a dair tüm bilgiler kaldırılmıştı.

Apple AirPower Detayları

Apple Airpods 2'den beklenen haber geldiApple Airpods 2'den beklenen haber geldi

Sızıntılara göre Apple’ın bu ürünü askıya aldığı ortaya çıkmıştı. Ancak şimdi yaşanan yeni gelişmeler ile beraber 2019 başıyla beraber Apple’ın bu yeni ürün serisini duyurması bekleniyor. Yeni ortaya çıkan patent içeriğine göre geliştirilmiş bir AirPower ürününü görebiliriz. Patent içeriklerine göre standart bir kablosuz şarj istasyonu yerine daha fazla işleve sahip ve batarya kontrolcüsü özellikli bir ürünün piyasaya çıkması bekleniyor. Bu yeni ürünün tüm cihazları tanıyabileceği ve ekran ile batarya boyutuna göre gönderilen gücü ayarlayabilmesi bekleniyor. Bu sayede dengeli bir şarj süreci geçirmiş olacak.

Diğer yandan iPhone cihazınız üzerinden AirPower’da  yer alan diğer ürünlerin şarj oranlarını görebileceksiniz. AirPower bir batarya asistan görevi görecekken bu sayede AirPower yazılımı sayesinde kayıtlı olan takvim toplantılarınızı hesaplayarak pil ömrünüzün ne kadar süre gideceği noktasında size uyarılarda bulunacak. Bakalım Apple’ın merakla beklenen AirPower şarj istasyon ve asistanı 2019’un başı ile beraber piyasaya giriş yapacak mı göreceğiz.


Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti
Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!
Apple'dan tablet kullanıcılarına güzel haberApple'dan tablet kullanıcılarına güzel haber

PAYLAŞ