Apple'ın yeni iPad Pro'su 3D ToF kameralı olacak! - Haberler - indir.com

Apple'ın yeni iPad Pro'su 3D ToF kameralı olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın merakla beklenen Mart ayı etkinliğinde yeni bir iPad Pro modelinin tanıtılacağı iddia edildi. Her yıl gerçekleştirilen büyük Eylül etkinliği öncesinde şirketin bahar etkinliği yapılıyor. Şimdi ise söz konusu bahar etkinliğinde tanıtılması beklenen iPad Pro modelinin detayları gelmeye başladı. Buna göre tıpkı iPhone 11 Pro cihazında olduğu gibi üçlü bir arka kamera sistemine sahip olacak. Digitimes kaynaklı habere göre Apple’ın yeni iPad Pro serisini Mart ayında göreceğiz. Yeni bu tablet modelinin Çin’de ortaya çıkan Corona virüs salgını ile beraber hedeflenen rakamdan biraz daha az üretilmesi bekleniyor. Bu durum ise yeni iPad Pro modelinin piyasaya çıkış tarihinde biraz gecikebileceği veya sınırlı pazarlarda olabileceğini gösteriyor.

Yeni iPad Pro 3 kamera ile geliyor

iPad'ler için Lightroom'a 'Split View' desteği geldiiPad'ler için Lightroom'a 'Split View' desteği geldi

Cupertino merkezli Apple’ın bugün yapmış olduğu açıklamada virüs salgınını üretimi yavaşlatması sebebiyle telefon ve tabletlerde azalma yaşanıyor. Bu sebeple 2020’nin ilk çeyreğinde öngörülen gelir hedefine ulaşılamayacakları söyleniyor. Wuhan kentinde ortaya çıkan virüs sonrasında Apple dahil olmak üzere birçok üretici şirket üretim tesislerini kapatmak zorunda kalmıştı. Digitimes kaynağına göre Nisan ayı sonrasında Apple’ın tedarik zincirindeki kopmaların azalması ve yeni iPad Pro üretiminin ayda yaklaşık 3 milyon seviyelerine erişmesi bekleniyor. Apple’ın bu yeni tabletinin özellikleri tarafında ise 3D ToF özelliği ile beraber kamera tarafında üçlü bir lense sahip olması bekleniyor.

ToF kamerası, iPad’in Artırılmış Gerçeklik uygulamaları ile beraber dış dünyadaki mesafeleri ve nesneleri çok daha hassas ölçülebilmesine olanak sağlıyor. ToF kameranın ayrıca önümüzdeki Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 12 serisinde de yer alması bekleniyor. Şuan için 11 ve 12.9 inçlik iPad Pro modelleri bulunuyor. Yeni iPad Pro’nun ise 12 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor.


iPad'inizi ikinci Macbook'a dönüştürüniPad'inizi ikinci Macbook'a dönüştürün
Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama!Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama!

PAYLAŞ