Apple'ın yakında tanımak için hazırlandığı yeni ürünler - Haberler - indir.com

Apple'ın yakında tanımak için hazırlandığı yeni ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple, 2020 yılı için sıkı bir şekilde hazırlanıyor ve merakla beklenen birbirinden yeni ürünleri bu yıl içerisinde göreceğiz. Şirketin hazırlanmış olduğu bu etkinlikte iPhone 9 modeli başta olmak üzere gelecek olan bazı yeni ürünlerine dair detaylarda belli olmaya başladı. Şirketin piyasada son olarak sunmuş olduğu iPhone 11 ailesi bulunuyor. Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre Mart ayında bahar etkinliğine hazırlanan şirketin en az üç yeni ürününü tanıtması bekleniyor. Bu ürünler arasında ilk cihaz iPhone SE 2 veya iPhone 9 adı ile gelmesi beklenen model oluyor. Bu yeni model iPhone 8 tasarımında olacakken, sunacağı özellikler ile yeni iPhone ailesinin uygun fiyatlı modeli olması bekleniyor.

iPhone 9 ve gelecek diğer cihazlar

iPhone SE 2 çıkış tarihi belli olduiPhone SE 2 çıkış tarihi belli oldu

Diğer yandan Apple’dan bir yenilik olarak RED Apple Watch Series 5 modeli de gelmesi bekleniyor. Bu model ise tamamen kırmızı bir kasaya sahip olacak. Ayrıca sızıntılar arasında yeni 13 inçlik MacBook Pro cihazı da yer alıyor. Bu modelde ise 16 inç MacBook Pro’daki yeni klavye ve iyileştirmelerin bulunması bekleniyor. Ayrıca Apple’dan ilginç bir hamle olarak bir takip aksesuarının da gelmesi bekleniyor. Diğer yandan iMac’lerde donanımsal güncelleme ve tamamen tasarım yeniliğinin de gelmesi beklentiler arasında bulunuyor.

Yeni iPhone 9 modelinde A13 Bionic işlemcisi ile beraber 3 GB RAM ve 4.7 inçlik LCD bir ekran yer alması bekleniyor. 399 dolar fiyat etiketi ile satışta olması beklenen bu modelin Apple’ın piyasadaki en uygun fiyatlı yeni iPhone’u olması bekleniyor. 3D Touch özelliği de olmayan bu modelin kırmızı, gümüş ve uzay grisi olarak üç farklı renk seçeneği bulunacak. Modelin ayrıca 64 ve 128 GB olarak iki farklı depolama seçeneği ile karşımıza çıkması bekleniyor.  


Bütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladıBütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladı
iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!

PAYLAŞ