Apple'ın WWDC 17 Etkinlik Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Apple'ın WWDC 17 Etkinlik Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-10 19:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple'ın her sene düzenlediği WWDC etkinliğinin 2017 yılına ait etkinlik tarihi belli oldu. Geliştiriciler konferansı olan WWDC 2017 kapsamında yeni yazılımlar, uygulamalar ve donanım ürünleri tanıtılabiliyor. Apple'ın yaptığı duyuru ile merakla beklenen bu etkinliğin resmi olarak yapılacağı tarih belli olmuş oldu. Her sene yapıldığı gibi yine Apple'ın bu etkinlik kapsamında yazılımları üzerinde büyük güncellemeleri duyurması bekleniyor. Apple tarafından bakacak olursak, watchOS, macOS, iOS ve tvOS gibi işletim sistemi sürümlerinin en yeni ve güncel sürümlerinin tanıtılması bekleniyor.

Cihaz sahipleri tarafından oldukça büyük bir önem taşıyan bu etkinlik kapsamında yazılım güncelleştirmelerinin yanı sıra Apple'ın yeni bazı ürünlerini de tanıtması bekleniyor. Öyle ki bir süredir söylentileri süren yeni iMac modellerinin gelmesi beklenirken, Siri'li yeni teknoloji hoparlörlerin gelenileceği de ifade ediliyor. Belirtilene göre davetiyelerin dağıtıldığı etkinlik 5 ile 9 Haizran tarihleri arasında Kaliforniya üzerinde San Jose'de gerçekleşecek. Bir süredir San Francisco'da olan Moscone Center'da düzenlenen etkinliğin bu yıl itibariyle mekan değiştirdiğini de görüyoruz.

Söz konusu bu etkinliğin katılım biletlerinin 1599 dolar fiyat etikene sahip olduğunu söylerken, etkinliğe katılma hakkı kazananlar ise Mart ayı içerisinde açıklanmıştı. Burslu kişiler bu etkinliğe ücretsiz katılacaklar ve onların listesi ise Nisan ayı ile beraber netleşmişti. Etkinlik kapsamında toplamda 5 bin geliştiricinin bulunancağı bu konferans ile birçok yeniliğe şahit olacağız. Etkinliğe katılamayacak olan kullanıcılar ise iPad, iPhone ve Apple TV cihazları üzerinde bulunan WWDC uygulaması üzerinden bu etkinliği canlı bir şekilde izleyebilecekler. Apple cihazına sahip olmayanlar ise internet üzerinden bu yayını izleyebilecekler.

Bakalım birçok yeniliklerin ve cihazın tanıtılacağı bu etkinlik kapsamında bizleri neler bekliyor göreceğiz.





PAYLAŞ