Apple'ın sitesinde iPhone 9'a ait yeni bilgiler ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Apple'ın sitesinde iPhone 9'a ait yeni bilgiler ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-14 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı söylenen yeni akıllı telefon modeli iPhone 9 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bir ekran görüntüsü cihaza ait olduğu iddia edilen bazı özellikleri belli ediyor. Bu ekran ve gövde oranlarına göre cihazın iPhone 8 ile aynı boyutlara sahip olması bekleniyor. ABD merkezli Apple’ın bir süredir yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon modelini tanıtması gündemde bulunuyor. Şirket tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, ortaya çıkan iddialar ve sızıntılar bu modele dair bilgiler vermeye devam ediyor. Apple’ın uygun fiyatlı bir model ile piyasaya giriş yapması beklenirken söz konusu bu modeli iPhone 9 olarak adlandırılması düşünülüyor.

Apple şirketi bildiğiniz üzere her sene Eylül ayında lansman gerçekleştiriyor ve yeni amiral gemisi serisi modellerini tanıtıyor. Fakat geçmişinde sadece iPhone SE ve iPhone 5C olarak iki adet uygun fiyatlı bir ara model tanıtımı gerçekleştirmişti. Yeni nesil uygun fiyatlı modelin ise iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak adlandırılması bekleniyor.

iPhone 9 fiyatı netleşti!iPhone 9 fiyatı netleşti!

iPhone 9’a ait detaylar ve sızıntılar

Bu zamana kadar çıkan sızıntılar doğrultusunda konuşacak olursak, iPhone 9 modelinin geçmiş modellerden olan iPhone 8 ile iPhone 11 modellerinin arasında bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Bu kapsamda somut deliller olmasa da, cihaz boyutlarına dair çıkan bir bilgi bunu gösteriyor. Paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre iPhone 9’un boyut ve ağırlık detayları gözüküyor. Sızdırılan söz konusu bu görüntünün Apple’ın Fransa için oluşturmuş olduğu internet sitesinde olduğu belirtiliyor. iPhone 9 boyutlarını gösteren bir bölüm bulunuyor ve iPhone 9 cihazının mat bir cam ve paslanmaz çelik tasarımı ile gelmesi düşünülüyor.

Söz konusu görsele göre iPhone 9 modelinin 138.4 mm yükseklik, 67.3 mm genişlik ve 7.8 mm’de kalınlığa sahip olacağı gözüküyor. Cihazın ağırlığının ise 148 gram olduğu yazıyor. iPhone 8 boyutlarına baktığımız zaman 138.4 mm 67.3 mm ve 7.3 mm değerlerini görüyoruz. iPhone 9’un ise sunduğu boyutlar ile iPhone 8 ile neredeyse aynı olduğunu görüyoruz. Bakalım bu yeni model Eylül ayında gelecek mi göreceğiz.  


Apple'ın eski iPhone'ları yavaşlatması şirkete pahalıya mal oldu!Apple'ın eski iPhone'ları yavaşlatması şirkete pahalıya mal oldu!
Merakla beklenen iPhone 9 uygun fiyatlı olacak!Merakla beklenen iPhone 9 uygun fiyatlı olacak!

PAYLAŞ