Apple'ın otomobil projesine tesla mühendisleri katılıyor - Haberler - indir.com

Apple'ın otomobil projesine tesla mühendisleri katılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 15:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Elon Musk’ın elektrikli araç üreten şirketi Tesla’ya rakip olmaya hazırlana telefon devi Apple kaleyi içten fethetmeye devam ediyor. Otomobil projesine hız veren Apple, Tesla’dan bir mühendis daha transfer etti. 2015 yılından bu yana Tesla’da iç ve dış tasarımlardan sorumlu başkan yardımcısı olan Steve MacManus Apple’a transfer oldu. Böylece Apple Tesla’dan üçüncü mühendis transferini yapmış oldu.

Teknoloji devi Apple, otomobil sektörü ile ilgili sessiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Proje hakkında çok az bilgi olmakla beraber ne zaman ortaya çıkacağı da bilinmiyor fakat Apple, proje için hamlelerine devam ediyor.

Türk şirket ile Tesla arasında sözleşme imzalandıTürk şirket ile Tesla arasında sözleşme imzalandı

İlk değil...

Tesla’nın iç ve dış tasarımlarından sorumlu başkan yardımcısı Steve MacManus Apple’a transfer oldu.

Bu transfer ilk değil. Daha önce de Tesla’nın sürüş sistemlerinden sorumlu olan başkan yardımcısı Michael Schwekutsch ve araç başmühendisi Doug Field’de Tesla’dan Apple’a transfer olmuştu. Bu hamleyle Apple, Tesla’nın üç büyük ismini bünyesine katmış oldu. Yapılan transferler ilgili geçtiğimiz süreçlerde Tesla CEO’su Elon Musk, Apple’ın Tesla’nın mezarlığı olduğunu dile getirmişti.

2015 yılından bu yana Tesla için çalışan Steve MacManus, önceleri Bently, Jaguar, Land Rover, Aston Martin gibi şirketler için de çalışmıştı. Elde edilen bilgilere göre Apple, MacManus’un iç tasarım kabiliyetine hayran kaldığı için bu transferi yapmaya karar verdi. Konuyla alakalı henüz Apple’dan bir açıklama gelmedi.


İlgili uygulamalar
Apple'ın Yeni Sağlık Uygulaması Healthbook'un Detayları Ortaya ÇıktıApple'ın Yeni Sağlık Uygulaması Healthbook'un Detayları Ortaya Çıktı
Tesla, Yine Yanan Bir Aracı İle Gündeme GeldiTesla, Yine Yanan Bir Aracı İle Gündeme Geldi

Apple iPhone 5s Hayaller Videosu


PAYLAŞ