Apple'ın önemli etkinliği dikkat çekti - Haberler - indir.com

Apple'ın önemli etkinliği dikkat çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 17:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

İsmin sizi kandırmasına izin vermeyin: Apple'ın 10 Kasım Salı günü “One More Thing ( Bir şey daha)” donanım etkinliği, muhtemelen Ekim ayının iPhone 12 duyurularına bir eklentiden daha fazlasıdır. Etkinlik, Apple'ın vaat edilen arm tabanlı bilgisayarlarının ilkinin piyasaya sürülmesi olacak ve şirketin uzun süredir ortak olan Intel'den ayrılmasının başlangıcını ve Apple tarafından tasarlanan silikonun T2 güvenlik yongalarının dışındaki Mac'lerde ilk kez ortaya çıkacağını işaret ediyor.

Apple'ın 'bir şey daha' etkinliği: söylentiler, haberler ve duyurular gündeme yansıdı

Hareket WWDC'DE tekrar açıklandı ve (umarım) yumuşak bir geçişin yanı sıra Apple, yeni, hala isimsiz çipten performans ve pil ömründe iyileştirmeler vaat ediyor. Geçiş, Apple'ın Powerpc'den Intel'e son İşlemci geçişi sırasında kullandığı emülatörün yeni bir sürümü olan Rosetta 2'dir. Rosetta 2, macOS Big Sur ile birlikte gönderildiğinde eski macOS uygulamalarınızın öykünülmüş sürümlerini şirketin yeni Arm tabanlı ürünlerinde çalıştırmanıza izin vermelidir.

Google pays billions to Apple!Google pays billions to Apple!

Big Sur (macOS 11.0) da son bir çıkış tarihi almalıdır. İşletim sistemi, iOS 14'ten birçok öğeyi ve güncellenmiş iMessage ve haritalar uygulamaları, widget'lar ve Kontrol Merkezi arayüzü gibi birçok özelliği kaldıran yeni bir görsel tasarımla gelecek. Ayrıca, Airtags'tan 2017'de Apple TV 4K'NIN güncellenmiş bir sürümüne kadar, diğer uzun süredir devam eden ürünlerin nihayet ortaya çıkma olasılığı da var. Ancak bu olay sallar, burada tüm haberleri ve duyuruları takip edebilirsiniz.



PAYLAŞ