Apple'ın minisi iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Apple'ın minisi iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 09:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

3 yıllık bir aranın ardından iPhone SE serisinin ikinci versiyonunu çıkaracak olan Apple, bu hamlesi ile yakın markaja alındı. iPhone SE 2 nasıl görülecek? 

iPhone SE 2 ne zaman satışa çıkıyor? 

iPhone SE 2 Tanıtımı Hakkındaki Yeni GelişmeiPhone SE 2 Tanıtımı Hakkındaki Yeni Gelişme

İlk iPhone SE ile beklentileri karşılayan ve farklı modeli ile satış rakamlarını yakalayan Apple, bu popülerliğe rağmen iPhone SE 2 için uzun bir ara verdi. 3 yılın ardından yeni modeli ile piyasaya giriş yapacak olan Apple’ın yeni modeli ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Paylaşılan yeni konsept görüntüleri sayesinde iPhone SE 2 için detaylara ulaşmak mümkün durumda.

iPhone SE 2 konsept görüntüleri paylaşıldı

Diğer iPhone modellerine göre daha minimal bir tasarım ile sunulan iPhone SE, ikinci versiyonuyla da benzer tasarım kriterlerini sürdürecek. Tasarım anlamında çok fazla yeniliğe gidilmese de kapsamlı bir şekilde elden geçirilen yeni modelde, iPhone XS’den alışkın olduğumuz çentik tasarımı da yeni modelde tercih edilmiş durumda. 

Müşteri Memnuniyeti En İyi Cihaz iPhone SE Oldu

Yeni model ile birlikte kablosuz şarj özelliği geliyor

Kablosuz şarj konusunda farklılık içeren iPhone SE 2 modeli bu nedenle de farkı bir arka kapak tasarımına sahip. Camdan yapılan arka kapak bölümü bu nedenle de cihazın parlak bir görünüm elde etmesini sağlamış. Bir önceki modelde arka bölümde cam yerine alüminyum tercih edilmişti.

Ekran boyutunda da değişikliğe giden iPhone SE 2, ilk versiyondaki 4 inçlik ekran yerine 4,7 inç büyüklüğündeki bir ekran sunacak.

iPhone SE 2 ne zaman tanıtılacak?

iPhone SE 2 için yapılan tahminlerde modelin ikinci çeyrek itibari ile piyasaya sunulması bekleniyor. Fakat Apple cephesinden bu konuda net ifadeler gelmiş değil. 

Apple'dan iPhone SE müjdesi

İşte paylaşılan o görüntü;




iPhone SE 2 Nasıl Görünecek!iPhone SE 2 Nasıl Görünecek!

PAYLAŞ