Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü - Haberler - indir.com

Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 12:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılına damga vuracak akıllı telefon teknolojisi olarak görülen katlanabilir telefon furyasına, Apple da katılmaya hazırlanıyor.

2018 yılını geride bırakmaya sayılı günler kalmışken, teknoloji dünyasının devleri 2019 yılındaki ürünleri için şimdiden hazırlığa başlamış durumdalar. Birçok yeni patent şimdiden kendisini göstererek, 2019 yılı için teknoloji tutkunlarına ipuçları veriyor.

Teknoloji devi Apple’ı 2018 yılı için değerlendirirsek, şirketin yıl içerisinde pek başarılı olduğunu söylemek mümkün değil. Rakiplerinin gerisinde kalan Apple, bu yıl koltuğunu Huawei’ye bırakmıştı. Bu nedenle, 2019 yılında neler yapacağı merak edilen isimlerden birisi de Apple. Şu sıralar gündemde olan katlanabilir telefon teknolojisine dair Apple’dan bugüne kadar hiçbir ses gelmemişti. Fakat ortaya çıkan son patent görüntülerine bakılırsa, şirket bu anlamda hazırlıklara başlamış görünüyor.

Apple’ın katlanabilir telefon patenti ortaya çıktı

Samsung, Huawei ve LG gibi akıllı telefon üreticisi şirketin katlanabilir telefon patentleri, teknoloji dünyasında görülmüştü. Şimdi bu isimlerin arasına Apple da eklendi. Kısa bir süre önce görülen patente bakılırsa, Apple katlanabilir bir iPhone modeli üzerinde çalışmaya başlamış görünüyor. Patent görselinden anlaşılana göre, cihaz hem içe hem de dışa doğru bükülebilecek. Apple’ın katlanabilir telefonunda esnek bir OLED ekran kullanacağı tahmin ediliyor.  

Samsung’un ortaya çıkan katlanabilir telefonu ile Apple’ın patentinde görülen cihazı karşılaştırırsak, Apple’ın her iki yöne katlanmasıyla bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. Samsung’a ait tasarımda, cihaz sadece içe doğru katlanabiliyor. Bu yılın acısını çıkarmak isteyen Apple, katlanabilir telefon modellerine öncülük etmek istiyor gibi görünüyor.





PAYLAŞ