Apple'ın Kablosuz Şarj Aleti AirPower Kayıplara Karıştı - Haberler - indir.com

Apple'ın Kablosuz Şarj Aleti AirPower Kayıplara Karıştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-31 20:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

AirPower adı ile Apple tarafından piyasa sunulması beklenen cihaz adeta unutuldu. Siri ile yapılan konuşma ise AirPower’a dikkatleri yeninde çekti.

Apple tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulan ve büyük bir ilgi gören AirPower adlı kablosuz şarj aleti Apple tarafından sessiz sedasız geri plana atıldı. Bugüne kadar piyasaya sunulması beklense de Apple tarafından herhangi bir hamlenin gelmediği cihaz için durum Siri’ye soruldu.

Apple AirPower Kablosuz Şarj Aksesuar Fiyatı Belli OlduApple AirPower Kablosuz Şarj Aksesuar Fiyatı Belli Oldu

Apple'ın AirPower'ı, Sonbahar'da mı satılacak?

Siri’den AirPower yanıtı

iPhone X tanıtımında duyurusu yapılan AirPower’ın kısa süre içerisinde piyasada olması bekleniyordu. Son tanıtımın ardından 6 aya yakın bir süre geçmesine rağmen Apple cephesinden AirPower ile ilgili herhangi bir paylaşımın yapılmaması ve cihazın adeta tarihe gömülmesi kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Tanıtımda cihazın iPhone X modeli ile birlikte kullanılacağı belirtilirken özellikle iPhone X alan kullanıcılar yeni ürünü bekliyordu. Fakat gelen hiçbir açıklama olmadığı gibi kullanıcılar da AirPower’ın akıbetini merak etmeye başladı.

“Siri Knows AirPower?” gibi sorularla Siri’ye sorular yönelten kullanıcılar Apple’ın resmi internet sitesine yönlendirilirken Twitter’da #AirPower tagi altında kullanıcılar Apple’a konuyla ilgili seslerini duyurmaya başladı.  

Bu baskılar ve tepkilere karşılık Apple’ın nasıl yanıt vereceği ise şu anda oldukça merak ediliyor. Fakat bugüne kadar markanın sessiz kalması da kullanıcıların kafasında ciddi bir soru işareti yaratmış durumda.

Apple'ın kablosuz şarj aleti AirPower'ın fiyatı ne kadar olacak?


Kablosuz Şarj Cihazı AirPower Ne Zaman Satışa Çıkacak?Kablosuz Şarj Cihazı AirPower Ne Zaman Satışa Çıkacak?
Apple AirPower Satış Tarihi SızdırıldıApple AirPower Satış Tarihi Sızdırıldı
Apple AirPower ne zaman satışa çıkacak?Apple AirPower ne zaman satışa çıkacak?

PAYLAŞ