Apple'ın kablosuz dock'ı AirPower gözüktü! - Haberler - indir.com

Apple'ın kablosuz dock'ı AirPower gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 09:41:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Apple, telefonlarına kablosuz şarj desteğini yıllar önce getirmiş olsa da kullanıcılara bu özelliği kullandırmak için başka markalar kullandırmak zorunda bırakıyordu. Geçtiğimiz günlerde Apple Avustralya'nın web sitesinde Apple kablosuz dock kendini gösterdi.

Apple'ın Avusturalya web sitesinin AirPods sayfasında kendini gösteren kablosuz dock, kısa süre içerisinde kaldırıldı. Ancak Twitter kullanıcısı Michael Bateman tarafından paylaşılan görüntülerde kablosuz dock üzerinde iPhone XS ve AirPods'un kablosuz şarj kutusu yan yana şarrj ediliyor. AirPower ile üç cihazı aynı anda şarj edeceği söylenen Apple Watch'a bu cihaz üzerinde yer verilmemiş.

Apple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih NetleştiApple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih Netleşti

AirPower yıllar önce iPhone 8 ve iPhone X ile birlikte duyurulan bir şarj dock'u iken şirket bu cihazı iPhone, AirPods ve Apple Watch'ı aynı anda şarj edebileceğini belirtti. Yıllar önce belirtilen cihaz, hala piyasaya sürülmedi. Geçtiğimiz yıl prototipleri yapılan cihaz aşırı ısınma sorunlarından dolayı ertelendiği iddia edildi. Aynı zamanda Apple'da web sitesinden AirPower hakkında tüm içerikler kaldırılmıştı. Burada da kullanıcıların AirPower ürününün iptal olacağını düşündürdü.

Apple Watch'da AirPower ile şarj edilebilecek!

Paylaşılan görsellerde AirPower, Apple Watch'ı şarj etmiyor lakin bu gelecek ürünlerde Apple Watch'ların kablosuz şarj olmayacağı anlamına gelmiyor. Apple kaynak kodlarının verdiği ipuçlarını araştırmasıyla tanınan geliştirici Guilherme Rambo, Apple'ın giyilebilir ürününün şarj matıyla çalışabileceğine dair referanslar mevcut.

Apple 25 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceği bir toplantı düzenliyor, bu toplantıda yeni video yayın servisi ve haber abonelik platformu hakkında olacağı düşünülse de AirPower hakkında da büyük gelişmeler yaşatabilir.


Apple, Airpower üretimine başladıApple, Airpower üretimine başladı
Airpower'ın çıkışına dair üzücü haber!Airpower'ın çıkışına dair üzücü haber!
Beklenen AirPower satışa çıkıyor!Beklenen AirPower satışa çıkıyor!

PAYLAŞ