Apple'ın internet sitesini Arcade kahramanları ele geçirdi! - Haberler - indir.com

Apple'ın internet sitesini Arcade kahramanları ele geçirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-05 21:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple, ilginç bir haber ile gündeme geldi. Şirketin resmi internet sitesi oyun kahramanları tarafından ele geçirildi. Apple resmi internet sitesinde kullanıcıları bir sürpriz bekliyor diyebiliriz. Öyle ki Apple.com.tr adresi başta olarak şirketin tüm resmi internet siteleri yaratıcı zihinler tarafından geliştirilmiş olan oyun kahramanları Apple Arcade’den çıkarak siteyi ele geçirdi. Apple tarafından yapılan resmi açıklamada resmi internet sitelerini ele geçiren hareketli Arcade kahramanları şu oyunlardan çıkıp gelerek siteye yerleşti.

Apple Arcade oyun karakterleri

Apple Arcade Türkiye’de! İşte Apple Arcade fiyatı ve Apple Arcade oyunlarıApple Arcade Türkiye’de! İşte Apple Arcade fiyatı ve Apple Arcade oyunları
  • Lego Brawls: LEGO tarafından Apple Arcade için geliştirilen LEGO Branwls, her şeyin olabileceği eğlenceli ve takım bazlı bir aksiyon oyunu diyebiliriz.
  • Hot Lava: Klei tarafından geliştirilen Hot Lava, kızgın erimiş lava ve nostalji içerikli ortamlarda geçiyor ve bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dört oyuncuya kadar çoklu oyuncu moduna da sahip olan oyun zemine değmeden koşarak, zıplayarak, tırmanarak ve sallanarak ilerlemek için beceri ve ustalık gerekiyor.
  • Sonic Racing: Dünyanın en hızlı kirpisi olan Sonic, SEGA tarafından geliştirilen süper hızlı yarış oyunu ile geri dönmüş oldu. Yarıştıkça çeşitli ödüller kazanabileceğiniz bu oyun çok oyunculu modda, dünya genelinde insanlarla oynanabilen bir yarış deneyimi olarak tasarlanmış durumda.
  • PAC-MAN Party Royale: Bandai Namco Entertainment Inc tarafından geliştirilen bu oyun çok oyunculu bir Retro arcade oyunu diyebiliriz. Oyun salonların nostaljisini çoklu oyuncu deneyimi ile arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
  • Oceanhorn 2: Cornfox – Brothers Ltd tarafından geliştirilen ve popüler bir oyunun devamı olan Oceanhorn 2’de kahraman büyülü bir maceraya atılıyor. RPG yapısına sahip olan bu yapım üst seviye etkileyici grafikleri ile akıllı bulmacalar ve gizemli mekanlara sahip durumda.
  • Sneaky Sasquatch: RAC7 Games tarafından geliştirilen bu oyun aileniz ile oynayabileceğiniz ve günlük sıradan şeyleri gerçekleştirebileceğiniz eğlenceli bir yapım diyebiliriz.  

Apple Arcade servisi temel olarak Netflix’in oyun versiyonu diyebiliriz. Apple oyun tutkunlarına ekstra olarak 100’den fazla Arcade yapım oyun sunuyor. Bu oyunlar üst seviye grafikleri ve yüksek kalitesi ile oynanabilirliği yüksek oyunlar oluyor. Ancak aylık abonelik sistemine sahip olduğunu ve cüzi bir rakam ile tüm oyunlara erişebileceğinizi belirtelim.


Apple Arcade'in öne çıkan özellikleriApple Arcade'in öne çıkan özellikleri
Yıllık Apple Arcade üyeliği başladıYıllık Apple Arcade üyeliği başladı

PAYLAŞ