Apple'ın giriş seviyesi yeni iPhone'unun adı XC olabilir - Haberler - indir.com

Apple'ın giriş seviyesi yeni iPhone'unun adı XC olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-10 14:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Apple'ın "Gather Round" etkinliği önümüzdeki çarşamba günü düzenlenecek. Bu etkinlikte Apple'ın sonbaharda piyasaya süreceği yeni cihazı ile tanışma fırsatı bulacağız.  Apple'ın üç adet yeni iPhone çıkaracağını tahmin ediyoruz. Yeni gelecek olan modellerden birisi iPhone X'in güncellenmiş versiyonu olacak. İşte yeni çıkacak iPhone'lara ait bilgiler:

Yeni çıkacak iPhone'lar

Şimdiye kadar gördüklerimizden dolayı Apple'ın yeni olarak üç adet iPhone çıkaracağını tahmin ediyoruz. Yeni gelecek muhtemel iPhone'lardan bir tanesi iPhone X'in güncellenmiş versiyonu olacak. Diğer bir tanesi ise daha büyük ekranlı bir versiyon ve son olarak çıkacak olan cihaz ise 6.1 inçlik LCD ekranlı daha ucuz bir versiyon olacak. Sızıntılara göre bu model iPhone XC adını taşıyacak. Apple'ın Eylül Özel Etkinliği yaklaşırken, iPhone X'un takipçisi olacak cihazın XS adını taşıyacağı, daha büyük ekranlı olan modelin ise iPhone XS Max olarak adlandırılacağı haberleri çıkmıştı.

Ucuz iPhone'dan kötü haber!Ucuz iPhone'dan kötü haber!

Çinli bir mobil operatörün pazarlama sunumu Çinli sosyal medya sitesi olan Weibo'da ortaya çıktı. Bu sunumu haberleştiren Macotakara ve 9to5Mac siteleri kaynakların belirttiğine göre; iPhone XS, iPhone XS Plus ve iPhone XC şeklinde bir isimlendirme öngörülüyor. Bu isimlendirme şekilleriyse Apple'ın geleneksel adlandırma düzenine daha uygun görülüyor. Bu arada sunum sayfalarında telefonlar Çin fiyatlarına sıkça rastlanıyor. Bu değerlere göre iPhone'un yeni telefonlarının:

  • iPhone XC 4500 Türk Lirası
  • iPhone XS 5800 Türk Lirası
  • iPhone XS Plus 6400 Türk Lirası

Olacağı tahmin ediliyor. Tabi bunların üstüne vergileri koyduğumuz zaman en azından 2000 Türk Lirası kadar fiyatın artacağını tahmin ediyoruz. Gene iPhone'lar ceplerimizi yakacak. Geçtiğimiz hafta sonuna girilirken gelen sızıntılardan başka birinde iPhone XC'ye ait olduğu öne sürülen bazı renk seçenekleri gösteriliyordu. Tabi bu sızıntıların gerçek olmama ihtimalide var. Tüm detayları Apple'ın düzenleyeceği Apple Özel Etkinliği ile öğreneceğiz. Yeni çıkacak olan iPhone'lara ait tüm bilgileri sizlerle ilerleyen zamanlarda paylaşacağız ve sizlerle beraber bu telefonları sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Özellikle son işlevsel donanımlardan sonra yeni çıkacak telefonların ne tür özelliklere kavuşacağını ve gelişmiş yapay zeka ile beraber neleri yanında getireceğini göreceğiz.


Yeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli olduYeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli oldu
Herkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsinizHerkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsiniz
Yeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya ÇıktıYeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya Çıktı

PAYLAŞ