Apple'ın geliştirdiği dikkat çekici ürünler - Haberler - indir.com

Apple'ın geliştirdiği dikkat çekici ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, sağlam olarak değerlendirilen bir kaynağa göre gerçekten de son derece dikkat çekici ürünler üzerinde çalışıyor. Ayrıca şirketten ilginç ürünlerde geliyor olabilir. Apple, daha önce birçok söylediği doğru çıkan bir kaynağa göre ekrana entegre edilen Touch ID'ye sahip olan iPad Air üzerinde çalışmalara devam ediyor. Yeni nesil iPad Pro gibi ince çerçeve olmak özelliğine sahip olacağı düşünülen bu iPad, şu an için oldukça merak uyandıran bir konudur. Şirketin bu ürünün yanı sıra aynı zamanda ilginç olarak değerlendirilen oyun kontrolcüsü geliştirdiği de söylentiler arasında yer alıyor. Bu ürün hakkında henüz bir detay yok fakat Apple'ın oyun odaklı bir Mac bilgisayar üzerinde çalıştığı bilinen bir durumdur.

Fakat bu kontrolcü büyük ihtimalle iPad Pro ve Arcade oyun sevisi özelinde tasarlanıyor. ARM işlemci sistemine sahip olacak olan 12 inç MacBook üzerinde çalıştığı da aktarılan teknoloji devi, yine daha önce bilgisini verdiği üzere HomePod Lite (HomePod Mini de olabilir) içinde gün sayılıyor. Söz konusu bu modelin uygun fiyatı ile fark yaratması bekleniyor. Apple'ın HomePod Lite haricindeki diğer ürünleri 2021 gibi satışa sunulacağı aktarılan bir durumdur. Şirketin AirTags adlı Tile benzeri takip aksesuarı ise 2020 ürün gamı içerisinde yer alıyor ve heyecanla bekleniyor. 

Apple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilirApple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilir

Apple yeni kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor

Apple'ın imzasını taşıyacak olan yeni kablosuz kulaklıklar geliyor. AirPods Pro adlı ürünle inanılmaz bir satış rakamına ulaşmayı başaran şirket, bunların arasında yakın zaman içerisinde bir AirPods X modeli de eklenecek şeklinde söyleniyor. Söz konusu bu modelin kulak içi formunda olacağı, daha çok sporculara yönelik olacağı ve kesin olmasa da gürültü engelleme özelliğine de sahip olacağı düşünülüyor. 200 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber gelmesi beklenen B517 koda adlı kulaklık, eylül ya da ekim gibi kullanıcıların karşısına çıkacak deniyor. 

Bunlara ek olarak aynı zamanda kasa üstü formunda da bir kulaklık geliyor. Şu an için B515 kod adıyla geçen bu ürün, 350 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. WWDC 2020'de tanıtılacak ve çok ama çok etkili bir gürültülü engelleme özelliğine sahip olacağı söyleniyor. Sektöre gireceği isim henüz tam olarak netleşmeyen kafa üstü formundaki bu kablosuz kulaklık, yüksek ihtimalle üst düzey teknoloji ile beraber üretilecek. 

 


Apple salgının Türkiye hareketlilik verilerini paylaşıyorApple salgının Türkiye hareketlilik verilerini paylaşıyor
Apple 30 Eylül'e kadar satışlardan elde ettiği kazancı Covid-19 fonlarına aktaracakApple 30 Eylül'e kadar satışlardan elde ettiği kazancı Covid-19 fonlarına aktaracak
Apple Music'in web sürümü nihayet yayınlandıApple Music'in web sürümü nihayet yayınlandı

PAYLAŞ