Apple'ın en pahalı iPhone'u, iPhone XS Max olacak - Haberler - indir.com

Apple'ın en pahalı iPhone'u, iPhone XS Max olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 17:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni iPhone’larına dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son elde edilen bilgiye göre, en pahalı iPhone, iPhone XS Max olacak.

Tüm teknoloji dünyasının merakla beklediği, teknoloji devi Apple’ın yeni iPhone’ları bugün canlı yayın ile tanıtılacak. Bugüne kadar yeni modellere ilişkin olarak pek çok sızıntı bilgi gündeme geldi ve doğru ya da yanlış yeni iPhone’lar hakkında birçok şey öğrenildi. Son olarak tanıtımdan önce yine bir sızıntı bilgi daha gündeme düştü. Ortaya atılan iddiaya bakılırsa, yeni iPhone’lar ve Apple’ın bugüne kadar çıkardığı diğer modeller arasında en pahalı olan model iPhone XS Max olacak.

iPhone XS Max, en pahalı telefon olacak

Yeni iPhone’lar bugün teknoloji dünyasının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Apple bugüne kadar birçok iPhone modelini kullanıcılarla buluşturdu. Ortaya atılan iddiaya bakılırsa, tüm bu modeller arasında en pahalı olanı, bugün tanıtılacak olan iPhone XS Max olacak. Özellikleri ile çok konuşulması beklenen yeni iPhone modellerinin, fiyatlarıyla da gündem olacağı düşünülüyor. Ortaya çıkan bir rapora göre, iPhone XS Max, 1050 dolar fiyat etiketine sahip. Bugünkü kur ile ülkemizde bu cihazın fiyatı, 6 bin 709 Türk Lirası’na denk geliyor.

iPhone XS Max dışında çıkacak olan diğer iPhone modellerinden iPhone 9 799 dolar iken, iPhone XS ise 1000 dolar fiyata sahip olacak. Bank of Amerika analisti Wamsi Mohan, analizleri sonucunda, yeni iPhone’ların beklenenden çok daha yüksek fiyatlara sahip olacağının altını çizmişti. Bugün yapılacak olan tanıtımda, tüm merak edilenler netlik kazanacak.





PAYLAŞ