Apple'ın en kötü ürünleri seçildi! - Haberler - indir.com

Apple'ın en kötü ürünleri seçildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 09:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde 45. Senesine giren Apple bu süre boyunca piyasaya sürdüğü ama beklediği başarıyı yakalayamayan ürünlerinin bir listesini yayımladı. Yayımlanan listede hiçbir iPhone modeli bulunmuyor.

Kısa bir süre önce teknoloji piyasasındaki 45. Senesini kutlayan Apple, bunun şerefine yarım asırlık tarihinde şirketin beklentisinin yüksek olduğu ancak hedeflerini tutturamadığı ürünlerini açıkladığı bir makale yayımladı.

Apple'ın akıllı gözlüğünün çıkış tarihi netleştiApple'ın akıllı gözlüğünün çıkış tarihi netleşti

Bugüne dek pek çok yenilikçi ürün piyasaya süren Apple bazı ürünleriyle teknoloji pazarını şekillendirdi. Tabi ki de şirketin piyasaya sürdüğü ürünleri iPhone ve iPad modelleriyle sınırlı değil. Apple’da bugüne kadar her teknoloji şirketi gibi başarısız ürünler de piyasaya sürdü. Macworld yazarları şirketin başarısız ürünleri başlığında ilk 10'u oluştururken zorluklarla karşılaştıklarını açıkladılar. Bu nedenle, listede Apple'ın en dikkat çeken başarısız ürünlerine yer verildi.

Apple'dan katlanabilir iPhone çalışmaları başladı

Bugüne kadar nadiren başarısız olan Apple’ın şirket hedefine yakından bile yaklaşamayan ürünleri arasında kısa bir kabloya sahip ve garip bir şekilde yuvarlak bir tasarıma sahip USB fare, üçüncü nesil iPod Shuffle taşınabilir oynatıcı ve eWorld yer alıyor.

Apple'ın bu ürünleri daha eski ürünler olsa da yeni sayılabilecek ürünleri arasında kelebek klavye, Siri Remote ve Apple Maps yer buldu. Hatta ilk senesinde Apple Maps o kadar kötüydü ki şirket bu servisin geliştirilmesinden sorumlu olan Scott Forstall, lansmandan hemen sonra kovmuştu. Apple'ın diğer başarısız ürünleri arasında iPod Hi-Fi, AirPods Max akıllı kılıf, Mac Pro (2013), iPod çorabı gibi diğer ürünler de yer alıyor. 


Apple'ın karma gerçeklik gözlüğünden yeni detaylarApple'ın karma gerçeklik gözlüğünden yeni detaylar
Apple güvenlik sebebiyle eski sürümlere dönüşü kapattıApple güvenlik sebebiyle eski sürümlere dönüşü kapattı

PAYLAŞ