Apple'ın Ekim Ayında Tanıtacağı Tüm Yenilikleri - Haberler - indir.com

Apple'ın Ekim Ayında Tanıtacağı Tüm Yenilikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 10:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’dan geçtiğimiz ay ile beraber birçok yeni ürün gördük. Bunlardan en dikkat çekeni ise yeni nesil iPhone serisi oldu. iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR olarak üç farklı modeli sunan şirket ayrıca Apple Watch Series 4 akıllı saatlerini de duyurmuştu. Şirketin Ekim ayı içerisinde gerçekleştireceği bir başka etkinliğinde ortaya çıkartması beklenen yeni ürünleri belli olmaya başladı. Bu ay gerçekleşecek olan bu söz konusu etkinlik ile yeniden dizayn edilmiş olan iPad Pro serisinin sunulması bekleniyor. Bu yeni tablet modeli 11 inç ve 12.9 inç olarak iki farklı ekran boyutuna sahip olacak. Selefi modellere göre daha ince bir çerçeve yapısına sahip olması beklenen bu yeni modellerin ayrıca güvenlik seçeneği olan Face ID teknolojisine destek vermesi bekleniyor.

Apple Ekim Lansmanı

Yeni nesil iPhone modellerinde olduğu gibi tamamen ekran kaplı olması beklenen cihazın çentiksiz bir yapıya sahip olması bekleniyor. Face ID teknolojisinin getirilmesi ile beraber artık iPad Pro modellerinde Touch ID desteğini görmeyeceğiz. Ayrıca uzun süredir tercih edilen Lightning bağlantısı yerine USB-C portunu bu yeni modelde göreceğiz. Ayrıca iddialara göre yeni nesil iPad modellerinde iPhone XS ailesinde bulunan A12 Bionic işlemcisi bulunacak.

Sadece iPad serisi değil Temmuz ayında güncellenmiş olan 13 ile 15 inçlik MacBook Pro modelleri içinde bazı yenilikler bulunacak. Bu noktada Apple’ın Ekim etkinliğinde MacBook Air, Mini ve iMac modellerini de güncelleştirmesi bekleniyor. Yazılım tarafında göreceğimiz yenilik ise iOS 12.1 sürümü ile yeni watchOS 5.1 sürümleri olacak. Bu yeni işletim sistemi sürümlerinin ise ürün tanıtımlarının ardından kullanıcılara verilmesi bekleniyor. Bakalım Apple, beklenildiği üzere yeni modellerini görücüye çıkartacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ