Apple'ın Dev Şovu 25 Martta Başlıyor - Haberler - indir.com

Apple'ın Dev Şovu 25 Martta Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-12 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji alanında dünyanın en büyük şirketlerinden biri olarak başarıları ile ses getirmeye devam eden Apple yakın zamanda büyük bir etkinlik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler ve bununla beraber daha bir çok başarılı ürüne imza atmayı başaran Apple çalışmalarına devam ediyor. Apple, 25 Mart tarihinde gerçekleşecek olan özel etkinliğini "Şov Zamanı" sloganı ile takipçilerine duyurdu. Şov zamanı sloganı ile gerçekleşecek olan etkinlik Apple'ın merkezi Cupertino’daki Steve Jobs Theater’da gerçekleşecek. Şimdiden herkesi meraklandırmayı başaran bu etkinlik içerisinde gündemde yer alacak bir çok konu söz konusu olacak. Şov Zamanı adı altında gerçekleşecek olan etkinlikte, Apple şirketinin yepyeni TV ve eğlence platformunu da tanıtması bekleniyor. Birçok eğlence platformuna rakip olacak olan bu yeni eğlence platformu, şirketin 2015 yılında kullanıcılarına sunduğu Apple Music'ten sonraki en önemli ve büyük dijital servisi olarak karşımıza çıkacak.

Apple Netflix'e rakip mi oluyor?

Apple tarafından tasarlanan yeni içerik platformunun online dizi, film, belgesel yayını yapan eğlence platformu Netflix'e rakip olması bekleniyor. Apple tarafından gerçekleştirilecek olan bu etkinlik için geçtiğimiz ay Hollywood’un önde gelen yıldızlarına özel davetler gönderildiği biliniyor. Oldukça ses getirecek gibi duran Şov Zamanı etkinliği heyecanla bekleniyor. Şimdiye kadar piyasaya sızan haberler değerlendirildiği taktirde etkinlikte katılımcılara sunulması beklenen ve Netflix ile Amazon Prime platformları ile benzerlik gösterecek olan yeni Apple platformunda, şirket tarafından satın alınan ve finans işlemleri ile ilgilenilen TV şovları ve filmler yer alacak. Online eğlence platformlarına benzerlik gösterse de Apple kendi özgünlüğünü, bu yeni projesinde de gösterecek. Birçok online eğlence platformu gibi ücretli abonelik sistemi doğrultusunda çalışacak olan bu dijital içerik platformunun bu yılın ortalarında kullanıma sunulması bekleniyor. 

Türkiye İçin Apple'dan Büyük İndirimTürkiye İçin Apple'dan Büyük İndirim

Şimdiden kullanıcıları heyecanlandıran bu dijital içerik platformunun özgün içerikler ile kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor. Etkinlik hakkında gelen bilgilere baktığımız taktirde Apple News (Haberler) uygulamasına entegre edilecek olan ‘premium’ bir haber servisinin de tanıtılacağı tahmin ediliyor. Tüm bunların yanı sıra resmi olarak yayınlanmasa da  piyasaya sızan bilgilere baktığımız taktirde etkinlikte tanıtılacak olan bir kaç ürüne göz atabiliriz. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde iPad Mini 5, yedinci nesil iPad, yedinci nesil iPod touch, AirPower ve AirPods 2 gibi ürünlerin de 25 Mart tarihinde kullanıcılarına tanıtılması bekleniyor. Apple firması yakın zamanda gerçekleşecek olan yılın etkinliği ile uzun süredir heyecanla beklenen ürünlerini tanıtacak. Fakat bir diğer sızıntılara baktığımız taktirde etkinlikte yeni cihazlar tanıtılmayacak, yeni ürünler basın açıklaması yoluyla kullanıcılarına sunulacak. Şov Zamanı sloganına sahip olan bu etkinlik son derece iddialı olacak gibi gözüküyor. Yakın zamanda büyük ses getirecek olan Apple firması tarafından gerçekleşecek olan bu etkinlikte oldukça heyecanlandıracak olaylar söz konusu olacak. Tün bunların yanı sıra aynı zamanda etkinliğin bitmesinin ardından iOS 12.2 güncellemesi de karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. 

 


Apple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladıApple sürücüsüz otomobil birimindeki küçülmenin detaylarını açıkladı
Apple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook VerdiApple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook Verdi
Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!

PAYLAŞ