Apple'ın bugün düzenleyeceği etkinlikte neler olacak? Bizi neler bekliyor? - Haberler - indir.com

Apple'ın bugün düzenleyeceği etkinlikte neler olacak? Bizi neler bekliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 14:02:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Apple, 2018 yılı içerisindeki ilk etkinliğini bu akşam Türkiye saatiyle 18:00'da gerçekleştirecek. Apple önceden duyurduğu bu etkinliği harika bir şölen ile başlatacak. Apple düzenlemiş olduğu etkinlikte sürpriz yapmayı seven bir şirket.Etkinlik içerisinde daha önceden duyurduğu birkaç model cihaz tanıtımı yapabilir. Bunlardan ilki yeni renk seçeneğine sahip iPhone X modelinin tanıtılması. 

Bilgilere göre Apple, h gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle piyasada bulunan iPhone X'a "Blush Gold" isminde yeni bir renk seçeneği ekleyecek. Uygun fiyatlı 9.7 inçlik iPad modelinin yeniden tasarlanmış versiyonunu tanıtacağı ve bir güncelleme aracılığıyla Apple Pencil kalemini diğer iPad modelleri ile uyumlu hale gelebilir. Genel olarak bu etkinlikte telefon tanıtımı akıllı saat v.s cihaz tanıtımı gibi detaylar yer alacak. Ayrıca Apple Pencil Kalemi Hakkındaki Açıklamamızı Aşağıdan Okuyabilirsiniz;
 
Pencil, iPad Pro'nun güç alanını genişletiyor ve yeni yaratıcılık olanaklarının kapısını aralıyor. Kalem genel olarak şık ve zarif bir tasarıma sahip ve fazla yakınlaşmadan iPad kalemi algılayabiliyor. Çizim için gayet ideal ve kullanışlı.  Yeni iPad ile birlikte kalem çok daha kullanışlı oluyor ve hala güncelleme almaya devam ediyor.

iPad Pro Özellikleri

  • Retina ekran.
  • 12.9 inç (diyagonal) LED arkadan aydınlatmalı Multi-Touch ekran.
  • İnç başına 264 piksel (ppi) yoğunlukta 2732 x 2048 çözünürlük.
  • ProMotion teknolojisi.
  • Geniş renk yelpazesine sahip ekran (P3)
  • True Tone ekran.
  • Parmak izine dayanıklı, yağ tutmayan kaplama.
  • Tam lamine ekran.

iPad genel olarak şirket kullanımlarında ideal ve kullanışlı. iPad Pro şirket yazılımları eposta sunucuları ve birçok araçları hızlı bir şekilde çalıştımanıza olanak sağlıyor. Cihazda 4 GB Ram mevcut bu rakam gayet iyi. Oyun performansı ise ideal zaten bu cihazı kimse oyun için için kullanmaz ancak şirket için kullanılabilir.

 
 
 




PAYLAŞ