Apple'ın akıllı telefonların ötesine geçen 2019 planları - Haberler - indir.com

Apple'ın akıllı telefonların ötesine geçen 2019 planları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 12:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Apple, etki  alanını genişletmek için kollarını sıvıyor. Apple CEO'su olan Tim Cook tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin daha fazla kullanıcıyı çatısı altına almak için yeni hizmetler yolda. 

Yavaş yavaş kozasından çıkıyor gibi görünen Apple, oldukça kapalı bir ekosistem içinde varlığına devam ediyordu. ABD'de de gerçekleşen dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2019 kapsamında beklenmedik bir şekilde duyuru yaptı. Yaptığı duyuruya göre AirPlay 2 ve HomeKit uyumluluğunu 2019 yılının ilerleyen zamanı içerisinde TV'lere getireceğini duyurdu. Herkesin yakından tanıdığı Samsung, LG, Sony ve Vizio gibi isimler önümüzdeki dönemlerde Apple'ın servisleri ile tam olarak içiçe girmiş şekilde karşımıza çıkacak. Bu sayede iPhone, iPad ya da macOS kullanıcılarının televizyon ile olan bağlantısını güçlendirecek. Aynı zamanda daha kapsayıcı bir ekosisteme geçiş sağlıyor. Bu sayede etki alanı artıyor. Fakat akıllı telefon üreticisi  Apple cephesinde işler bunlarla da sınırlı kalmayacak. 

Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi

Tim Cook, proje hakkında açıklama yapmadı

Apple CEO'su Tim Cook'un yapmış olduğu röportajlarda Apple'ın 2019 yılında ilerleyen zamanlarında yeni servislerle kullanıcılarının karşısına çıkacağını müjdeledi. Akıllı telefon devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, spesifik olarak servis adı vermiyor. Fakat sizinde bildiğiniz üzere şirketin bu sene çıkması beklenen en yeni servislerinden birisi olan Netflix benzeri bir yayın platformu. Bu platformun bu durumu da TV desteğini genişleten Apple, yapacağı hamlesi biraz daha anlamlı kılıyor. 

 


Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı HuaweiApple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei
Apple, Çin'de hala düşüşteApple, Çin'de hala düşüşte

PAYLAŞ