Apple'ın AirPower'ı, Sonbahar'da geliyor - Haberler - indir.com

Apple'ın AirPower'ı, Sonbahar'da geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-22 10:20:17
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, Sonbahar'ın gelmesiyle birlikte yeni ürünleri ile teknoloji dünyasını hareketlendirmeyi amaçlıyor. Apple'ın bu yıl içerisinde 3 yeni iPhone modeli tanıtacağı biliniyor. Herkesin merakla beklediği yeni modeller hakkında da henüz kesin bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Teknoloji meraklıların, Apple'ın uzun bir süredir çıkarmasını beklediği bir diğer cihaz da şirketin kablosuz şarj istasyonu AirPower. AirPower'ın çıkışı bir süredir erteleniyordu ve cihazı birçok kişinin merakla beklediği biliniyor. AirPower bekleyenler için sonunda müjde verildi ve kablosuz şarj istasyonunun çıkış tarihi sızdırıldı.

Kablosuz şarj istasyonu AirPower, Eylül ayında piyasaya çıkabilir

Apple'ın kablosuz şarj istasyonu AirPower'ın, bugüne kadar piyasaya çıkması bekleniyordu fakat cihazın çıkış tarihi bilindiği üzere ertelenmişti. Bu ertelenmenin nedeni olarak da Apple'ın AirPower'la ilgili olarak yaşadığı teknik sorunlar işaret edildi. Gelen haberlere bakılırsa, Apple yaşadığı teknik sorunları çözmüş olacak ki sonunda AirPower için çıkış tarihi verildi. Bilindiği üzere, teknoloji devinin Eylül ayında iPhone'un 3 farklı modelini tanıtması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre bunların arasında bir de AirPower eklendi. AirPower kablosuz şarj istasyonunun, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X, Apple AirPods ve Apple Watch cihazlarının hepsini şarj edebileceği söyleniyor.

AirPower ile mühendisler 2017 yılından beri uğraşıyorlar. Cihazın daha önce tanıtılmasının nedeni olarak, mühendislerin aşırı ısınma, yazılım sorunları gibi birtakım çalışmaları gidermeye çalışmaları olarak gösteriliyor. AirPower'ın çıkış tarihine ilişkin net bir tarih verilmese de Eylül 2018'de çıkması bekleniyor. İlerleyen günler de Apple'ın da tarihi duyurması bekleniyor.





PAYLAŞ