Apple’ın 2020’nin ilk yarısında piyasaya süreceği ürünler - Haberler - indir.com

Apple’ın 2020’nin ilk yarısında piyasaya süreceği ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 19:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple tarafından 2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak tüm ürünler artık ortaya çıktı diyebiliriz. Sızıntılar ve yakın kaynaklardan gelen bilgiler doğrultusunda şirketin yeni yıl içerisinde kullanıcılarına sunacağı ürün ve yeni hizmetler belli olmaya başladı. Apple’ın yakın ve sağlam analisti olan Ming-Chi Kuo’ya göre 2020’nin ilk yarısından birden çok donanım ürününün tanıtımını Apple tarafından göreceğiz. Analistin ifade ettiğine göre şirketin gelecek ürünleri arasında Tile benzeri ufak takip aksesuarı da bulunuyor. Bu aksesuar için iPhone 11 ailesine U1 çipini dahil eden şirket, ürünün çıkışını bu yıl gerçekleştirmesi bekleniyor. Apple’ın diğer yandan 2020’nin ilk yarısı için MacBook Pro ve MacBook Air modellerini de tanıtması bekleniyor. MacBook tarafında yenilenmiş 13 inç model bekleniyor ve iPad Pro’ların ise 2020 sonuna kalmaması düşünülüyor.

Apple’ın 2020 ilk yarısında tanıtacağı ürünleri

Apple iPhone üretim sayısıyla rekor kıracakApple iPhone üretim sayısıyla rekor kıracak

Üçlü arka kameraya sahip olan yeni iki iPad Pro modelinin gelmesi beklenirken, diğer yandan RED Apple Watch Series 5 model ailesini göreceğiz. Apple’ın ayrıca yeni bir kablosuz şarj standı geliştirdiği de iddia ediliyor. Bu yıl üst seviye ve Apple markalı kafa üstü kablosuz bir kulaklık modelinin de tanıtılması bekleniyor. Bu ürünün ise bütçeleri zorlayacak fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Bir diğer asıl beklenti ise uygun fiyatlı bir iPhone akıllı telefonu oluyor. Normal şartlarda Eylül ayında gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber yeni iPhone 12 serisini göreceğiz.

Ancak iPhone 12 serisinin yanı sıra uygun fiyatlı iPhone 9 veya iPhone SE 2 cihazının gelmesi bekleniyor. Apple A13 işlemci çipsetine sahip olacak olan model 3 GB RAM’e sahip olacak ve 4.7 inçlik LCD bir ekran üzerine kurulu gelecek. Modelin muhtemel olarak 399 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenirken, 3D Touch özelliğini görmeyeceğiz. Kırmızı, gümüş ve uzay grisi ile beraber üç farklı renk seçeneğiyle beraber 64 ve 128 GB dahili depolama alanlarını bu modellerde göreceğiz. 2020 yılı için oldukça dolu ve hareketli geçmesi beklenen Apple, beklentileri bu yıl karşılayabilecek mi yakın zamanda gerçekleşecek olan etkinlikler ile beraber göreceğiz.  


Apple 2020 yılının ilk çeyreğine ait mali bilançosunu açıkladıApple 2020 yılının ilk çeyreğine ait mali bilançosunu açıkladı
Apple iPhone 12 mini'yi piyasaya sürebilirApple iPhone 12 mini'yi piyasaya sürebilir

PAYLAŞ