Apple'ın 2019 ile Beraber Sunacağı Yenilikler - Haberler - indir.com

Apple'ın 2019 ile Beraber Sunacağı Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tıpkı geçen yıl gibi bu senede Apple’ın yepyeni ürünleri merakla bekleniyor. Her sene olduğu gibi bu yılda birçok imza atması beklenen şirketin 2019’da ne gibi farklı hamleler yapacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Bizde sizlere yeni yılda şirketin tanıtacağı ürünler hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Başlıca olarak modüler tasarıma sahip bir Mac Pro cihazının sunulması bekleniyor. Diğer yandan popüler film servisi olan Netflix’e rakip olacak olan yeni bir servisinde gelmesi de beklentiler arasında bulunuyor. Şirketin kulaküstü kulaklık ve yeni bir HomePod modelini bu yıl tanıtacağı düşünülüyor. Diğer yandan en çok merakla beklenen hamlelerden birisi ise yeni iOS ve macOS sürümleri olacak. Ayrıca bununla beraber Apple Watch Series 5 ve yenilenmiş iPad Mini ile beraber 10 inçlik uygun fiyatlı iPad’ın gelmesi bekleniyor.

Apple 2019 Hamleleri

Çinli firmalardan Apple boykotuÇinli firmalardan Apple boykotu

Sanal gerçeklik kulaklığı ve arttırılmış gerçeklik teknolojilerinde yeni atılımların olması beklenirken otonom sürüş yazılımına yönelik yeniliklerin gelmesi de ön görülüyor. Kuşkusuz 2019’un en dikkat ve merakla beklenen cihazı ise yeni iPhone modelleri olacak. Son olarak Eylül ayında şirket iPhone X seri devamı niteliğinde iPhone XR, iPhone XS ve iPhone Xs Max modellerini tanıtmıştı. Yeni iPhone modellerinin Eylül ayı ile beraber tanıtılması ve yine aynı ay içerisinde satışa çıkması bekleniyor. Bu noktada tasarımda radikal bir değişiklik beklenmezken, özellikler performans ve kamera yetenekleri noktasında cihazın üst seviyelere hitap etmesi bekleniyor.

Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü

Yine 2019 yılında geçtiğimiz sene olduğu gibi yenilenmiş MacBook Air, MacBook Pro ve iMac modellerini göreceğiz. Ayrıca kablosuz kulaklık olan AirPods’un bir yenilenmiş versiyonunu yine bu yıl görmemiz bekleniyor. Bakalım Apple yeni cihazları ile beraber piyasaya nasıl bir giriş yapacak yakın zamanda göreceğiz.  


Huawei, Apple'ı yine gerisinde bıraktıHuawei, Apple'ı yine gerisinde bıraktı
Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldüApple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü
Apple şirketinin başarısız ürünleriApple şirketinin başarısız ürünleri

PAYLAŞ