Apple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıf - Haberler - indir.com

Apple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıf

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 18:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının devleri arasında olan Apple, en yeni telefonları olan iPhone XR, iPhone XS Max ve iPhone XS serileri için pilli kılıflar üzerinde çalıştığına dair söylentiler daha önceden teknoloji gündeminde dolaşıyordu. Amerika Birleşik Devletleri’nde hizmet veren web sitesinde bu kılıflarını satmaya başlayan Apple, 2018 model iPhone’lara özel yeni pilli kılıfların fiyatı, 129 Dolar olarak değer biçildi.

 iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modelllerinden hangisini kullanırsanız kullanın, pilli kılıfların fiyatı sabit.  Pilli kılıfların 2 farklı renk seçenekleri mevcut. Bu renk seçeneklerinden bir tanesi beyaz, bir tanesi de siyah silikon versiyonları mevcut. Gayet sağlam olan bu kılıflar, aynı zamanda daha önceden çıkmış olan Apple markalı pilli kılıflarda gördüğünüz gibi, bu yeni pilli kılıflarda da pil kamburunu göreceksiniz.

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Pilli kılıfların dayanıklılığı hakkında Apple herhangi bir açıklama yapmadı

Piyasaya yeni sürülen bu pilli kılıflar, Apple’a göre Qi sertifikalı şarj aletleri ile uyumlu. Buda demek oluyor ki telefonunuz kablosuz bir şekilde şarj edebiliyorsunuz. Yeni iPhone modellerinde olduğu gibi, USB-C PD uyumlu şarj aletleri ile daha hızlı şarj imkanı mevcut. Bunu gerçekleştirebilmek için USB-CLightning kablosuna ihtiyaç duyacağınızı da size hatırlatmak isterim. Pilli kılıfın güç kapasitesi konusunda herhangi bir açıklama yapmayan şirket, XS’te 21 saate, XS Max’te 20 saate, XR’de ise 22 saate kadar internet kullanımına çıkıldığı belirtiliyor. Bahsettiğimiz bu cihazlar ise pilli kılıf olmadan kullanıldığı zaman 12,13 ve 15 saatlik internet kullanımları sunması.


Apple, Airpower üretimine başladıApple, Airpower üretimine başladı
Qualcomm, Apple'a yonga seti vermiyorQualcomm, Apple'a yonga seti vermiyor

PAYLAŞ