Apple'dan Yeni 6K Bir Monitör Görebiliriz - Haberler - indir.com

Apple'dan Yeni 6K Bir Monitör Görebiliriz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple sızıntıları ile ön plana çıkan analist Ming-Chi Kuo tarafından yeni Apple ürünleri hakkında detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Güvenilir paylaşımları ile bilinen analist tarafından şimdi ise Apple’ın yeni monitör ve yeni MacBook Pro modellerine dair detaylar ortaya çıktı. Kuo tarafından ifade edilen ilk bilgilere göre Apple’ın yakın bir zamanda 6K bir monitör tanıtmaya hazırlandığı belirtiliyor. Bununla beraber ayrıca monitöre ait olduğu iddia edilen taslak tasarım görselleri de internete sızdırıldı.

Apple’dan 6K Çözünürlüklü Monitör Geliyor

Huawei’den Apple Watch için kopyalama girişimiHuawei’den Apple Watch için kopyalama girişimi

9to5Mac tarafından Apple’ın söz konusu bu 6K monitörüne ait olduğu iddia edilen taslak görseli paylaşıldı. Cihazın tasarımına baktığımız zaman çerçevelerin selefi modele göre daha da inceldiği gözüküyor. 6K çözünürlük ile gelecek olan cihaz oldukça iddialı bir model olurken, ekran büyüklüğünün 31.6 inç LCD bir panel olması bekleniyor. Diğer yandan Kuo tarafından monitör hakkında olağanüstü görüntü kalitesi ifadesi de kullanılıyor. Bu yeni cihazdaki ekran ise iMac Pro modelindekinden yüzde 20 daha fazla piksele sahip olacak.

Apple iPhone'ların Fazla Pahalı Olduğunu Kabul Etti

Bu yeni 6K monitör haricinde Apple’ın bir başka yeni MacBook Pro modelinin üzerinde hazırlıklarını sürdürdüğü düşünülüyor. Yeni bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkması beklenen MacBook Pro modelinin nasıl yenilikçi özelliklere sahip olacağı henüz bilinmiyor. Yeni MacBook’un 13 inçlik bir ekranla gelmesi beklenirken 32 GB’a kadar RAM seçeneklerinin bulunması bekleniyor. Sadece yeni iPhone modelleri değil yeni ürün yelpazesi ile de dikkatleri çekecek olan Apple bakalım yeni yılda neler sunacak göreceğiz.  


Apple Music Abonelerine Yeni Ücretsiz Üyelik FırsatıApple Music Abonelerine Yeni Ücretsiz Üyelik Fırsatı

PAYLAŞ