Apple'dan Uygun Fiyatlı Hoparlör Geliyor - Haberler - indir.com

Apple'dan Uygun Fiyatlı Hoparlör Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 12:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın akıllı hoparlörü ola HomePod ile bir türlü iyi bir çıkış yakalayamadığı biliniyor. Şimdi ise şirket Beats markası ile yapacağı ortaklık ile yeni bir hoparlör modelini geliştirmek istiyor. Bu senenin ilk çeyreği ile beraber 600 bin adet seviyelerinde HomePod satış yapan ve pazarda dördüncü sıraya yerleşen şirket, bu kapsamda beklediğini yakalayamamışa benziyor. Ancak şirket tarafından yeni model ve planların sürdüğü bilinirken Beats markası için yeni uygun fiyatlı bir hoparlörün sunulacağı da ortaya çıktı. Loveios adlı bir kaynağa göre Apple'ın yeni hoparlör modelinin 150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Apple, bu kapsamda Beats markası ile akıllı hoparlör pazarında üst sıralara oynamak istiyor. Ayrıca yeni modelin 200 dolar etiketler ile de satışa sunulabileceği ifade ediliyor. Pazara HomePod ile giren fakat rakiplerinin iddialı modelleri karşısında tam anlamıyla rekabet edemeyen şirket yeni ürünü ile yükselişe geçmek istiyor. Yayınlanan bir rapora göre ise Mart ayında sonlanan ilk çeyrek ile beraber HomePod pazarda yüzde 6'lık bir orana sahipken Amazon Echo serisi ise yüzde 81.1 Pazar payına sahip durumda.

HomePod ilk olarak 2017'de tanıtılmış ve büyük bir beklenti içerisine girilmişti. Apple'ın bu başarısızlığından sonra bakalım şirket nasıl bir politika ve strateji izleyecek göreceğiz.





PAYLAŞ