Apple'dan uygun fiyatlı HomePod geliyor - Haberler - indir.com

Apple'dan uygun fiyatlı HomePod geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple şirketinin HomePod isimli akıllı hoparlörü yüksek ses kalitesine sahip olmasına rağmen fiyat olarak pahalı olduğu için iyi bir satış grafiği yakalamayı başaramadı. Bu nedenle şirket cihazın daha uygun fiyatlı olanını çıkarmaya karar verdi. Apple şirketi iki yıl önce yüksek kalite sunan fakat fiyat olarak pahalı olması nedeniyle iyi bir satış grafiği elde edemeyen HomePod adlı akıllı hoparlörünü piyasaya sürmüştü. 

Söz konusu cihaz satışa sunulduğunda fiyatı 349 dolardı. Geçtiğimi Nisan ayı içerisinde 299 dolara düşmüş olsa da bu satış rakamlarını artırmak için pek de yeterli olmadı. Zira rakip şirketler bu ürünlerin hala çok daha uygun fiyatlı olanlarını satıyor. Şirket bu konuda rakiplerinin gerisinde kalıyor. Apple şirketinin bu yıl içerisinde HomePod'un önemli düzeyde daha uygun versiyonunu hazırlamaya koyuldu. Cihaz küçük boyutlu hoparlör isteyenler için son derece uygun bir şekilde karşımıza çıkıyor. 

HomePod'da Hata BulunduHomePod'da Hata Bulundu

Yeni HomePod, iPhone 9 ile gelebilir

Apple daha önce ürettiği HomePod'un fiyatının yüksek olması nedeniyle satış rakamlarında başarı elde edemedi. Bu konuda rakiplerinin gerisinde kalan şirket, yeni bir HomePod üzerinde çalışmalara başladı. Yeni cihaz eski HomePod'a göre göre daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. Bununla beraber aynı zamanda çok fazla fonksiyonelliğe sahip olmayacak olan bu cihaz, ses kalitesi konusunda yüksek beklentileri olmayanlar için son derece uygun olacağını da belirtmek gerekiyor. Apple, gelecekteki Mart ayı içerisinde iPhone 9'u piyasaya sürmeye bekleniyor. HomePod'un yeni versiyonu da bu tarihlerde çıkabilir. 

 

 


Apple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu GeliyorApple HomePod'un Daha Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor
Yeni HomePod Hakkında Yeni DetaylarYeni HomePod Hakkında Yeni Detaylar
Apple Homepod satışa Japonya'da başlıyorApple Homepod satışa Japonya'da başlıyor

PAYLAŞ