Apple'dan tablet kullanıcılarına güzel haber - Haberler - indir.com

Apple'dan tablet kullanıcılarına güzel haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 10:45:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Apple'ın müzik dinleme servisi Apple Music, Android platformundaki uygulamasına yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Apple Music çok yakında Android tabletlerde de native çözünürlükte kullanılabilecek.

Apple, Android tablet kullanım zevkini artırıyor!

Apple'ın Spotify'a rakio müzik servisi ilk olarak iOS ve macOS ardından Android ve Windows platformlarında yerini aldı. Android'deki uygulaması üzerine sürekli yenilikler ekleyen Apple, bu tarafta sadece telefonlara destek veriyordu. Apple'ın çok kısa zamanda Android tablet modellerine de destek vereceği gündeme gelmişti.

Apple Music'ten Yüzde 40 Büyüme BaşarısıApple Music'ten Yüzde 40 Büyüme Başarısı

Henüz beta sürecinde olan tablet sürümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda bir iddia bulunmuyor. Tablet sürümünün arayüz iyileştirmeleri ile geleceği ve hamburger menü tarzına geçiş yapacağı da söylenenler arasında.

Spotify'ın konsollar ve Wi-Fi ses sistemlerinde bulunduğu gibi düşünürsek, Apple Music'in daha çok yolu var gözüküyor. Ayrıca şarkı önerme bölümünün hala Spotify kadar kuvvetli olmadığını da söyleyelim.

Apple Music'te beklenen değişiklik gerçekleşti

Orijinal içerikleri ve ses kalitesi ile Spotify'ın bir adım önünde bulunan Apple'ın müzik servisinin, iOS 13 güncellemesi ile daha kullanışlı ve fonksiyonel olacağı düşünülüyor. 


İlgili uygulamalar
Apple Music Abone Sayısı Artmaya Devam EdiyorApple Music Abone Sayısı Artmaya Devam Ediyor
Apple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyorApple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyor
Apple Music'ten sevindiren gelişmeApple Music'ten sevindiren gelişme

PAYLAŞ