Apple'dan oyuncular için macOS Pro hamlesi - Haberler - indir.com

Apple'dan oyuncular için macOS Pro hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-16 10:20:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yakın zaman içerisinde MacBook Pro modelli bilgisayarlarda performansı olduğundan daha yüksek hale getirmek için özel bir moda sahip olacaksınız. Söz konusu bu performans artırma modu hakkındaki detaylar macOS Catalina 10.15.3 beta sürümü ile ortaya çıktı. Teknoloji devi Apple'ın MacBook Pro bilgisayarları standart kullanıcıların olduğu kadar aynı zamanda profesyonel kullanıcıların da ilgisini çekmeyi başarıyor fakat yılladır oyuncuları kendisine çekemediği gerçeği de inkar edilemez bir durumdur. Apple yakın zaman içerisinde bu durumu ortadan kaldırabilir. 

macOS Pro Mode nedir?

macOS Cataline 10.15.3 beta sürümünden alınan bilgiler doğrultusunda ortaya çıkarılan bazı kod satırları Pro Mode şeklinde yeni bir modun hazırlığı olduğunu gösteriyor. Akıllı cep telefonlarından hatırlayacağınız üzere macOS Pro Mode sistemindeki enerji verimliliği planı ortadan kaldırılıyor ve yongaları en hızlı seviyeye çekiyorlar. 

Bu mod nedeniyle bilgisayar aşırı ısınma yapacağı için cihazdaki soğutma sistemi tam kapasiteli bir şekilde çalışıyor. Bundan dolayı da profesyonel modda enerji tüketimi de dolayısıyla artış gösteriyor. Özellikle bilgisayarı batarya ile kullandığınızda kullanım süresinde önemli düşüşler yaşanır. Bu yeni Pro Mode, çalışma esnasında sistemi oldukça zorlayacağı için aktif hale getirildikten belli bir süre sonra otomatik olarak kapatılıyor. Aynı zamanda Apple söz konusu bu performans artırıcı modu, 16 in. MacBook gibi üst seviye soğutma sistemi olan modeller için aktif hale getireceği tahmin ediliyor. Şu an için bu özellik hakkında net bir tarih verilmiş değildir. Fakat özelliğin kısa bir süre sonra sunulması bekleniyor. 

 

 





PAYLAŞ