Apple'dan müjde, Mac Mini yolda - Haberler - indir.com

Apple'dan müjde, Mac Mini yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-27 11:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Eski modeli ile artık kullanıcılarını mutlu edemeyen Apple, Mac Mini Pro’yu resmen duyurdu

Firma tarafından yayınlanan bir rapora  Mac  Mini ve MacBook Air’in uzun süredir beklenen geri dönüşünü hazırlıyor. Şirket her iki bilgisayarda da en geç iki yıl içerisinde büyük yenilemesini kullanıcılara sunacak. Birçok tahmin yürütüldüğü isim konusunda ise Mac Mini Pro olabilir. Kullanıcıların forum sitelerinde yaptığı yorumlara göre yeni depolama ve işlemci seçenekleri hakkında yenilikler istiyorlar. Bu yorumları dikkate alan Apple ise yeni depolama ve işlemci seçenekleri ekleyecek gibi görünüyor. Apple dört yaşını doldurmuş olan Mac Mini’yi klavyesi, ekranı ve faresi olmadan 499 Dolara satıyor. Apple’ın sevilen bu küçük masaüstü bilgisayarı, güçlü ve dahili özellikleri dışında uygun fiyatı ile kullanıcıların gönlünde taht kuruyor diyebilirim. Ancak şunu belirtmek istiyorum ki son teknoloji özellikleri ile donatılmış olan Mac Mini Pro, şimdiki fiyatından daha pahalı bir fiyata sahip olacak.

Kullanıcıların yeni üründen beklentileri yüksek

Bir başka bakış açısıyla Apple’ın MacBook Air 2018 modeli giriş seviyesi bir Mac laptop arayan müşterileri hedeflediğini açık yüreklilikle ifade edebilirim. Uzun bir süreden beri söylenti halinde dolanan bu konuya Apple’ın artık bir açıklık getirmesi gerektiğinin altını çiziyorum. Kesin olmamakla beraber elde edilen sızıntılar sonucu daha ince çerçeve ve yüksek çözünürlüğe sahip 13 inçlik bir ekran özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Yeni üründe birçok anlamda geliştirmeler beklenirken, MacBook Air, Retina ekrana sahip değil. Ayrıca eski model sınırlı görüş açılarına sahip.

Mac Mini Pro bin 299 Dolar değerinde olabilir

En çok merak edilen bir diğer konu ise fiyat aralığı. 999 Dolar değerinde olan MacBook Air 2017, bir hayli pahalı. 12 inç ekran özelliğine sahip olacak olan yeni modelin fiyatı ise bin 299 Dolar değerinde olacağı ifade ediliyor. Ancak şunu belirtmek isterim ki bu fiyat kesin değil.





PAYLAŞ