Apple'dan iPhone SE müjdesi - Haberler - indir.com

Apple'dan iPhone SE müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 09:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Apple, iPhoen XS ve XR modellerini tanıtırken, iPhone 6s, X ve SE modellerinin satışını resmen durdurmuştu. Fakat MacRumors tarafından gelen haberlere göre Apple, geçtiğimiz hafta sonunda sessiz sedasız bir şekilde, tasfiye satış kısmında iPhoen SE modelinin satışına başladı.

Apple otonom araç projesini rafa kaldırabilir

Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?

Apple iPhone SE satışlarına başladı

Stokları eritmek amacı ile yapılmış bu satışlar hızlı bir şekilde sona erdi. 2016 yılının başlarında çıkan bu telefonun, tasfiye satışlar bölümünde 32 GB ve 128 GB versiyonları bulunuyordu. Her ikisi için 100 dolar ve 150 dolarlık da bir indirim söz konusuydu. Ayrıca iki modelin uzay grisi, roze altın, altın ve gümüş renkleri bulunuyordu. Apple benzer bir olayı X veya 6s modelleri içinde yapıp yapmayacağı belli değil. Söz konusu olan bu satışlar ABD tarafındaki Apple şirketinin online mağazası içerisinde gerçekleştirildi.

Kısaca şirket sessiz sedasız bir şekilde SE modellerini satışa sundu. Hem de 100 ve 150 dolarlık bir indirimle. Bu fazla bir fiyat gibi gözükmeyebilir fakat ülkemizde yapılsaydı 1000 Türk Lirası civarında bir indirime yol açacaktı. Fakat bu model satışa sunulup bitti bile. Diğer iki model içinde aynı şekilde bir olay olur mu bilemiyoruz fakat şu anlık herhangi bir satışa sunulma söz konusu değil. Apple'ın bu olaylar ile birlikte stokta olan modellerinin satılmasını istediğini düşünüyoruz. Bu yüzden de ellerinde X ve 6s modellerinden hala varsa SE modeli gibi satışa sunulabilir. 


Düşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladıDüşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladı
Apple, Qualcomm'dan İlginç Bir İstekte BulunduApple, Qualcomm'dan İlginç Bir İstekte Bulundu
Apple otonom araç projesini rafa kaldırabilirApple otonom araç projesini rafa kaldırabilir

PAYLAŞ