Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı! - Haberler - indir.com

Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 16:32:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın geçtiğimiz haftalarda almış olduğu ilginç bir iMac patenti gündeme gelmişti. Söz konusu bu patent içeriğine yönelik oldukça ilginç bir konsept ortaya çıkartıldı. Apple tarafından her yıl yeni akıllı telefon serisi ile beraber Mac serisinin yenilendiğini görüyoruz. Ancak uzun bir süredir şirketin iMac tarafında bir tasarım güncellemesi yapmadığını biliyoruz. Herkes tarafından yeni nesil iMac modellerin nasıl görüneceği bir hayli merak edilirken, Apple tarafından geçtiğimiz hafta alınan yeni patent içeriği bu duruma bir cevap oluyor diyebiliriz. Henüz patent çizimleri olduğundan tasarımı tam olarak sunduğunu söyleyemeyiz. Ancak bu noktada ise patent görselleri dijital ortam yardımı ile bir görsel haline getirildi ve ortaya yeni nesil bir iMac tasarımı çıkartılmış olundu.

Yeni iMac tasarımları dikkat çekiyor

MacBook ya da iMac'lerin Adı Nasıl Değiştirilir?MacBook ya da iMac'lerin Adı Nasıl Değiştirilir?

Söz konusu yayınlanan konsept görsellerine göre bacak olarak tek bir kavisli camın kullanıldığı model klavyesini öne uzanan bu bacak kısmında taşıyor. Arka aydınlatmalı bir yapıya sahip olan bu konseptte dev bir dizüstü bilgisayar algısı oluşturulmuş diyebiliriz. Apple’ın henüz üzerinde çalıştığı bir model olan yeni iMac için hazırlanmış olan bu konseptin gerçekliğinin yüksek olması düşünülüyor.  

Apple bildiğiniz üzere 2020 yılı içerisinde Eylül ayı ile beraber birçok yeni teknoloji ve ürününü piyasaya sürecek. Kuşkusuz merakla beklenen iPhone 12 serisi bulunurken, diğer yandan yeni iMac modelinin tasarımında radikal bir değişikliğe gider mi şimdiden merak ediliyor. Ancak muhtemel olarak böyle bir tasarım için henüz 5-6 yıl gibi bir süre bulunuyor. Şirketin yeni iMac modellerinde mevcut kasadan çok daha ince çerçevelere sahip bir yapıda tasarlanması düşünülüyor. Şuan bulunan iMac’lerin oldukça büyük çerçeveleri bulunuyor. Şirketin bu yıl ise çerçeveleri kaldırarak 32 inç seviyelerinde bir iMac modeliyle gelmesi bekleniyor.


UPS Kargo drone taşımacılığı lisansı aldıUPS Kargo drone taşımacılığı lisansı aldı
Apple iMAC için kavisli ekran patenti aldı!Apple iMAC için kavisli ekran patenti aldı!

PAYLAŞ