Apple’dan dikkat çeken mavi ekranlı gizli mesaj! - Haberler - indir.com

Apple’dan dikkat çeken mavi ekranlı gizli mesaj!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 14:30:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Apple geçtiğimiz günlerde yeni ürünlerini tanıttığı bir lansman düzenledi. Saatlerce süren lansmana kullanıcılardan da ilgi büyüktü. YouTube’dan canlı olarak gerçekleştirilen lansmanı milyarlarca kullanıcı izledi. Apple’ın bu sene ve önümüzdeki sene pazara çıkaracağı ürünlerin özellikleri ise oldukça ilgi çekici. Ortaya koyduğu yeniliklerle, yenilikçi yapısını devam ettirdiğini de kanıtlayan Apple, kendisi hakkında ortaya atılan söylentilere de bir yanıt vermiş oldu. 

Lasnman’ın en çok dikkat çeken ürünü ise kuşkusuz ki iPhone 11 ailesi oldu. Uygun bir fiyattan pazara giriş yapacak olan iPhone 11 ailesi sahip olduğu yeteneklerle alıcı adaylarını da etkilemeyi başardı. Yeni telefon serisiyle önümüzdeki senenin çeyreğinde güçlü bir etkiye sahip olması beklenen Apple kullanıcılarına iOS 13, MacOS ve tvOS’u da tanıttı. Deneme sürümlerinin ardından lansmandan sonra resmi olarak kullanımına açılan yeni yazılımlar için bugün Apple’dan ilginç bir reklam filmi geldi. 

Apple Arcade servisine gelecek oyunlar belli olmaya başladıApple Arcade servisine gelecek oyunlar belli olmaya başladı

Apple’ın mavi ekran mesajı ne anlatıyor? 

Apple'ın iPad ve Mac tanıtımında duyurmadığı 5 Şey

Ürünleriyle ilgili reklam filmi hazırlayan Apple 10 Eylül’de gerçekleştirdiği etkinliği de 2 dakika içerisinde özetlediği “Apple Event in a flash” başlığında yeni bir video yayınladı. Videoda en çok dikkat çeken nokta ise Apple’ın mavi ekran detayı oldu. 

Yayınlanan videonun 1:23’üncü dakikasından itibaren izleyenlerin karşısına çıkan mavi ekran, sadece birkaç saniye ekranda durduktan sonra yok oluyor. Ekran görüntüsünü almak isteyenlerinde ellerini çabuk tutması gerekiyor. Videodaki mavi ekranda yer alan “Error 09102019” kodu ile başlayan hata Apple’ın 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanı temsil ediyor. 

Ekran görüntüsünü aldıktan sonra ekranda rastgele yazılmış gibi duran sayılar görülüyor. Ancak burada belirtmek istediğimiz durum Apple’ın o sayıları rastgele yazmadığı. Sayılar aslında kullanıcılar için mesaj içeren bir kodu temsil ediyor. ASCII dönüştürücüsü ile bu sayılar çevrildiğinde ise; Apple’ın “Yani bunu çevirmek için zaman ayırdın. Seni seviyoruz.” mesajı çıkıyor. 


Apple TV+ ne zaman başlıyor?Apple TV+ ne zaman başlıyor?
Apple Deep Fusion mobil fotoğrafçılık için yeni bir dönemi başlatıyorApple Deep Fusion mobil fotoğrafçılık için yeni bir dönemi başlatıyor

PAYLAŞ