Apple'dan dikkat çeken gizlilik reklamı - Haberler - indir.com

Apple'dan dikkat çeken gizlilik reklamı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 16:36:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Perşembe günü itibari ile Apple cephesinden yeni bir reklam yayını geldi. Gizliliğin vurgulandığı yeni reklam oldukça beğenildi. 

Apple'ın Yeni Gizemli Reklamları Neleri İşaret Ediyor? 

Pazarda Samsung ve Apple Rekabeti KızışıyorPazarda Samsung ve Apple Rekabeti Kızışıyor

Private Side adı ile YouTube kanalında yayınlanan yeni bir iPhone reklamı, kısa süre içerisinde dikkat çekti. İnsanların mahremiyet isteyecekleri gerçek yaşam durumlarını vurgulayan reklam, bu konuda Apple’ın verdiği önemi de reklam ile birlikte görmüş oldu.

Apple tarafından gelen bu hamle, aynı zamanda gizlilik tartışmalarının odak olduğu son günlerde de ayrı bir önem taşıyor. Kullanıcı gizliliğine ve mahremiyetine önem verdiğini net bir şekilde gösteren Apple, böylece diğer rakip firmalara da taş atmayı ihmal etmedi.

Reklamda neler var?

Reklam, günlük yaşamda kişilerin gizli kalmasını istediğimiz durumlardan örnekler taşıyor. Videoda kişilerin gizlilikten ve diğer kişilerden duyulan rahatsızlık çok başarılı bir şekilde aktarılmış durumda.

Dikkat çeken reklam şöyle;

Reklamda yer verilen mesajlar ise şöyle;

“iMessage konuşmalarınızı şifrelemekten, rotalarınızın bir geçmişini Google Haritalar'a göndermeye ve Safari ile siteler arasında etkinliklerinizi izlemeye kadar tüm alanlarda gizliliğiniz önemlidir. iPhone bilgilerinizi korumak için tasarlanmıştır.”

Apple Kendi Reklam Engelleyicisini Geliştiriyor



PAYLAŞ