Apple'dan beklenmedik TikTok hamlesi - Haberler - indir.com

Apple'dan beklenmedik TikTok hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcılar arasında bir hayli popüler olmayı başaran TikTok servisi, üretici şirketlerinde dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu noktada Apple’ın iPhone ile çekmiş olduğu fotoğraf ve videoları sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı biliniyor. Instagram tarafında oldukça aktif olan TikTok, şimdi ise yeni bir hamle yaparak TikTok hesabını resmi olarak açtı. Özellikle son dönemde tanıtmış olduğu 2020 model iPhone SE cihazı ile dikkatleri üzerine çeken şirket, şimdi ise Apple TikTok hesabı ile yeniden gündeme geldi.

Apple, resmi TikTok hesabını açtı

TikTok’tan Aile Eşlemesi ModuTikTok’tan Aile Eşlemesi Modu

TikTok kullanıcıları tarafından Apple’ın hesap açtığı fark edildi. Doğrulama rozeti yani mavi tikli olan bu hesabın gerçek Apple’a ait olduğu da kanıtlanmış oldu. Henüz bir paylaşım gerçekleştirmeyen Apple’ın şuan için TikTok’ta 3350 takipçisi bulunuyor. Apple’ın neden bir TikTok hesabı açığı bilinmezken, bazı düşünceler bulunuyor. 23 milyondan fazla takipçiye sahip Instagram hesabı ile oldukça popüler olan Apple, #ShotoniPhone kampanyası ile biliniyor. Bu etiketi ile daha fazla kişiye ulaşmak adına TikTok’a da geçiş yaptığı düşünülüyor. Bu söz konusu platform eğlence odaklı videolar ile tanınıyorken, Apple’ın çekmiş olduğu videoları da paylaşma sakıncası bulunmuyor.

Diğer bir olasılığa göre ise şirketin bu hesabı iş amaçlı açmış olduğu düşünülüyor. Öyle ki çeşitli şirketlerin bir süredir TikTok üzerinde reklamlar yayınladığı ve bu sebeple Apple’ında hesap açmış olduğu düşünülüyor. TikTok’un son olarak şuan için 800 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu belirtelim.


TikTok ve Levi's'tan sürpriz ortaklıkTikTok ve Levi's'tan sürpriz ortaklık
TikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldiTikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldi

PAYLAŞ