Apple'dan 1 haftada 2. güncelleme: iOS 12 Beta 8 geldi - Haberler - indir.com

Apple'dan 1 haftada 2. güncelleme: iOS 12 Beta 8 geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-17 11:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple, iOS 12 işletim sistemine son halini vermek adına yoğun bir şekilde çalışıyor. Öyle ki son hafta içerisinde ikinci beta güncellemesi de yayınlandı. İşte detaylar.

Apple tarafından yeni telefon modeli ile birlikte işletim sisteminin yeni özelliklerinin tanıtılması beklenirken, Eylül ayına yaklaşıldıkça markanın bu konudaki yoğun çalışması da net bir şekilde görülüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 12 Beta 7 güncellemesinin ardından ikinci bir güncelleme yayınlayan Apple, iOS 12 Beta 8’i de paylaştı. Yeni sürüm ile birlikte iOS 12 Beta 7’de yaşanan pek çok hatanın giderildiği görülürken bugüne kadar çok fazla benzeri görülmeyen bu durum kullanıcılarda da şaşkınlık yarattı.

iOS 12 İle Yeni Bir Güvenlik Seçeneği GeliyoriOS 12 İle Yeni Bir Güvenlik Seçeneği Geliyor

iOS 12 Final Sürümü Ne Zaman Yayınlanacak?

WWDC 2018'de tanıtmıştı!

Daha önce Apple tarafından WWDC’de tanıtımı yapılan iOS 12, yeni güncelleme ile birlikte Beta 8’e geçiş yapmış oldu. Beta 7’nin yayınlanmasının hemen ardından sistemde yaşanan sorunlar kullanıcılar tarafından raporlanmıştı. Öyle ki performans başta olmak üzere uygulama açılışındaki gecikmeler telefonun kullanımında büyük bir handikap olarak görülmüştü. Yapılan bu dönüşlerin ardından sorunların çözümüne yönelik çalışmaları başlatan Apple, iOS 12 Beta 8 ile birlikte bu sorunları çözmüş oldu.

iOS 12 Beta 8 ile birlikte çözülen sorunlar sonrasında yeni güncellemeler için çalışmalarına devam eden Apple’ın yeni modeli için çok daha güçlü bir işletim sistemi ile piyasaya çıkması bekleniyor.

iOS 12'den gözle kontrol teknolojisi geliyor

Hangi cihazlar iOS 12 alacak?

Geliştirilmiş yeni işletim sistemi oldukça dikkat çekerken Apple tarafından yapılan açıklama ile birlikte hangi cihazların iOS 12 güncellemesini alacağı da belli oldu. Resmi açıklamalara göre yeni güncellemenin destekleneceği cihazlar şöyle;

– iPad Air

– iPad Air 2

– iPad Pro

– iPad 9.7

– iPad mini 2

– iPad mini 3

– iPad mini 4

– iPod touch 6th

– iPhone 5s

– iPhone SE

– iPhone 6/6 Plus

– iPhone 6s/6s Plus

– iPhone 7/7 Plus

– iPhone 8/8 Plus

– iPhone X

iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik


iOS 12 Beta 3 ile gelecek yenilikleriOS 12 Beta 3 ile gelecek yenilikler
iOS 12 Public Beta 2 yayında!iOS 12 Public Beta 2 yayında!
iOS 12'nin yeni emojileri açıklandıiOS 12'nin yeni emojileri açıklandı

iOS için SwiftKey Tanıtım Videosu


PAYLAŞ