Apple'da Mac ve MacBook indirimleri başladı - Haberler - indir.com

Apple'da Mac ve MacBook indirimleri başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 14:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple yaklaşık iki yıllık bir süre sonrasında dün itibariyle 4K ve 5K iMac modellerini yenilemiş oldu. Bu yeni modeller iki kat daha yüksek performans iddiasına sahip olurken bu modellerin haricinde Apple’ın Mac bilgisayar severleri için de bir müjdesi geldi. Normal şartlarda bir Mac modeli alacağınız zaman satın almak istediğiniz modele ek olarak depolama ve bellek özelleştirmeleri yapabiliyorsunuz. Ancak bu özelleştirmelerde 256 GB’lık bir SSD bellek yerine 1 TB SSD istediğiniz zaman ortaya binlerce TL’lik bir fark çıkıyor. Ancak şimdi ise Apple cephesinden söz konusu depolama noktasında önemli bir indirim başladı.

Mac Almak İsteyenler İçin İndirim Vakti

Apple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracakApple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracak

Küçük bir indirim yapıldı ve MacBook Air modelinin başlangıç versiyonu 1.5 TB SSD’ye yükseltildiği zaman fiyatta 100 dolarlık bir indirim söz konusu oluyor. Mac Mini modelini ise 2 TB SSD depolamaya yükseltmek için ise 200 dolar daha ucuz bir rakam ödenmiş oluyor. Diğer yandan hem temel hem de üst seviye olan 13 inçlik MacBook Pro için 2 TB SSD’ye kadar yükseltmek isteyenler ise 200 dolar indirimden yararlanabielcekler. 15 inç MacBook Pro modellerinde de yine 2 TB SSD yükseltmelerinde 200 dolarlık bir indirim söz konusu oluyor.

Diğer yandan 4 TB SSD yükseltmelerinde ise 400 dolarlık bir indirim Apple tarafından uygulanıyor. 2013 Mac Pro’yu 16 GB yerine 64 GB RAM ile satın almak istediğiniz zaman da 400 dolarlık indirimden yararlanabilirsiniz.  


Apple, Dokunmatik ve Yüz Tanıma Özellikli Macbook'ları Test EdiyorApple, Dokunmatik ve Yüz Tanıma Özellikli Macbook'ları Test Ediyor
MacBook Flexgate Sorunu Sessizce Çözüme KavuştuMacBook Flexgate Sorunu Sessizce Çözüme Kavuştu

PAYLAŞ