Apple'da kayıtlı bilgiler nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

Apple'da kayıtlı bilgiler nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 09:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Apple artık kullanıcı verilerinin bir kopyasını indirmeye izin veriyor. Böylece kişilerin Apple’da kayıtlı olan verilerini indirmesi ve kullanması da mümkün hale gelmiş durumda. Kullanıcıların Apple ürün ve uygulamalarındaki (sınırlı) verilerini ve Apple etkinliklerini içeren bu veriler, Apple üzerinden kolayca indirilebilir durumda.

Apple Kimllik Bilgilerinizi Hedef Alan Dolandırıcılık Yöntemi

Apple Kimliği Nasıl Oluşturulur?Apple Kimliği Nasıl Oluşturulur?

Apple kullanıcı verileri nasıl indirilir?

Apple tarafından açılmış olan veriler ve gizlilik sayfası üzerinden hizmete sunulan veri indirme seçeneği için kişilerin Apple gizlilik sayfasına giriş yapması gerekiyor.

Giriş yaptıktan sonra kişilerin oturum açmasını isteyen bir ekran açılıyor. Bu ekranda ise kişilerin Apple kimliği ile oturum açması gerekiyor.

Oturum açma işlemleri sonrasında ise açılacak yeni ekrandaki “Verilerinizin bir kopyasını edinin”e dokunun ve indirmek istediğiniz verileri seçin ya da “tümünü seç” düğmesine basın. Ayrıca, indirme işlemini daha küçük parçalara bölme seçeneğiniz de olacağı için veri indirme konusunda tercihlerinize göre seçiminizi yaparak indirme işlemlerini başlatabilirsiniz.

Bu işlemler sonrasında verileriniz derlenerek hazır hale getirilecektir. Hazırlama işlemleri sonrasında kullanıcılara bildirim gönderilirken verilerin indirilmesi adına kişilere 2 haftalık süre tanınmaktadır. 2 hafta geçtikten sonra ise veri indirmek için yeniden talepte bulunmanız gerekmektedir. Apple tarafından yapılan açıklamalarda veri indirme konusunda bölgesel olarak kısıtlama açıklanmamış olsa da “Verilerinizi al” seçeneği mevcut olmayan kişilerin daha sonra tekrar denemesi gerektiği belirtiliyor.

Apple Kullanıcılarının Kimlik Bilgileri Nasıl Çalınıyor?


Apple kimliğine nasıl para yüklenir?Apple kimliğine nasıl para yüklenir?

PAYLAŞ