Apple’da iPhone SE 2 heyecanı - Haberler - indir.com

Apple’da iPhone SE 2 heyecanı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-07 20:34:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

iPhone kullanıcılarının Apple cephesinden uzun bir süre beklediği model olan iPhone SE 2 hakkında çeşitli spekülasyonlar bulunuyor. Bu noktada şirket cephesinden konu hakkında bir açıklama gelmezken, geçtiğimiz günlerde ünlü Apple analisti olan Ming-Chi Kuo tarafından heyecanlandıran bazı açıklamalar paylaşıldı. Buna göre Kuo, ilk iPhone SE ile benzer olarak yılın ilk çeyreğinde kullanıcılarla SE 2 modelin buluşturulacağı ifade ediliyor. 4 inçlik bir ekrana sahip olan ilk modele göre daha büyük bir yapıda olacak olan bu modeli iPhone 8 benzeri bir tasarım çizgisine sahip olması bekleniyor. Yeni modelde tasarım değişikliğinin kesin olması beklenirken Apple’ın yeni SE 2 modelinde Apple A13 Bionic işlemci ile beraber 3 GB Ram belleğine yer vermesi bekleniyor.

Merakla Beklenen iPhone SE 2 Geliyor mu?

iPhone 11 Türkiye fiyatları belli olduiPhone 11 Türkiye fiyatları belli oldu

Analist Kuo’ya göre 2020 yılının ilk çeyreği tahminleri yayınlandı. Buna göre 2018’in sevkiyatında 25 milyon seviyesindeki iPhone XR ile kıyaslandığı zaman bu yıl 37-40 milyon civarında iPhone 11 sevkiyatı olması düşünülüyor. Başlangıç fiyatının iPhone XR modeline göre iPhone 11’in düşük olması bu noktada modelin satışlarını artıran faktör olarak gözüküyor. Diğer yandan iPhone 11 Pro ve Pro max için ise tahminlerin 40 milyon sevkiyat seviyesinde olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl iPhone XS ve XS Max modelleri sevkiyat tarafında 43 milyon seviyesine erişmişti. Bu sebeple Apple’ın amiral gemisi modellerde küçük bir düşüş yaşaması bekleniyor. 2020’nin ilk çeyreğinde ise 2019 ile aynı döneme göre kıyaslandığı zaman yüzde 10 daha fazla iPhone satışı olması bekleniyor.

Apple tedariklerinin yüzde 10 artmasının ve satışların daha da yükselmesinin olası bir iPhone SE 2 çıkışı ile beraber daha kolay gerçekleşmesi bekleniyor. Bakalım iPhone SE 2 söylendiği gibi 2020’de karşımıza çıkacak mı göreceğiz.


iPhone 11 üretimi artıyoriPhone 11 üretimi artıyor
En çok oynanan iPhone parti oyunlarıEn çok oynanan iPhone parti oyunları

PAYLAŞ