Apple'da Black Friday çılgınlığına katılıyor! - Haberler - indir.com

Apple'da Black Friday çılgınlığına katılıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Son gelen bilgilere göre Apple'da Black Friday gününe özel kampanyalar yapacak. 23 Kasım'da başlayacak olan bu kampanyalar dört gün sürecek. Fakat bu kampanyalar dahilinde neler indirime girecek ve hangi fırsatlar karşımıza çıkacak bilemiyoruz.

Apple'da Black Friday çılgınlığına katılıyor!

Apple daha önce diğer mağazalar gibi gerçek anlamda bir Black Friday yapmamıştı. Şirket bu fırsat günü için herhangi bir reklam düzenlemiyor ve indirim yapmıyordu. Geçmişte uygulanan Apple indirimleri dışında elimizde herhangi bir veri bulunmuyor. Apple 2016 ve 2017 yıllarında bazı ürünlerin yanında hediye kartı fırsatı vermişti. Bu kartlara örnek olarak: Apple Watch alan kişiler 25$, iPad modellerinden satın alan kişiler de 100$ değerinde hediye çeklerine sahip olmuşlardı.

Spotify'dan beklenen Apple Watch HaberiSpotify'dan beklenen Apple Watch Haberi

Apple bu yıl daha farklı bir uygulamaya gider mi gitmez mi bilemiyoruz fakat 4 gün sürecek olan bu alışveriş etkinliğinde Apple'ın nasıl indirimler uygulayacağını 23 Kasım tarihinde öğrenebileceğiz. Bu yıl da hediye kartları dağıtılabilir iken çok daha farklı bir şekilde uygulamaya da gidilebilir. Apple belki de bazı iPhone modellerinde anlık indirimler de uygulayabilir. Ayrıca sizlere birkaç önerimiz de bulunuyor. Apple ürünleri satan yerlerde Black Friday kampanyalarını takip ederseniz Apple ürünlerinden kampanyalı bir şekilde faydalanabilirsiniz. Black Friday kampanyaları için 23 Kasım tarihini beklemeniz gerekecek. Bu tarihten sonrasında da kampanyalı ürünlerden faydalanabileceksiniz. Şimdi sadece yapmanız gereken 23 Kasım tarihini beklemek olacaktır.

 


Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile AnlaştıApple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı
Facebook çalışanlarına Apple yasaklandı!Facebook çalışanlarına Apple yasaklandı!
Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!

PAYLAŞ