Apple'a iPhone XR satışlarında büyük şok! - Haberler - indir.com

Apple'a iPhone XR satışlarında büyük şok!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 15:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

iPhone XR modellerinde büyük bir umudu olmasına karşın Apple cihaz satışlarından istediği sonuçları alabilmiş değil. İşte markanın iPhone XR ile yaşadığı son gelişmeler.

iPhone XS ve XS Max gibi iddialı modelleri ile birlikte tanıtımı yapılan cihazlardan bir diğeri olan iPhone XR, Apple için beklentileri şu ana kadar karşılayabilmiş değil. Marka cephesinden gelen son bilgilere göre iPhone XR satışlarının az olması nedeniyle üretimin azaltılmasına karar verildiği ifade edildi. Uygun fiyatlı olmasına rağmen kullanıcılardan istediği ilgiyi göremeyen Apple, cihaz stoklarının fazla artmaması için üretimde azalma ile mevcut sorunu çözmeye çalışıyor.

iPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın ÇerçeveliiPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın Çerçeveli

iPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi Yayında

iPhone XR markanın elinde kaldı

iPhone XR için yaşanan bu durum, markanın geleceğe yönelik planlarını nasıl etkiler bilinmiyor fakat şu anda Apple tedarikçilerle de durumu görüşerek üretimde azalmaya kesin olarak gidildi. Apple, bu durumu diğer alanlarda telafi edebilmek adına diğer cihazları ön plana çıkarma yoluna gidecek. Açıklamalara göre iPhone 8 ve 8 Plus modelleri için üretim kapasitesi arttırılacak. Apple aynı zamanda şirket beklentilerini karşılayabilmek adına diğer cihazlar için satış hedeflerini de yükseltmiş durumda.


iPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone OlabiliriPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone Olabilir
Yoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları TükendiYoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları Tükendi
iPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi YayındaiPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi Yayında

PAYLAŞ